tiistai 15. huhtikuuta 2014

Löytöjä,löytöjä

Sekä minä että tuleva mummo, eli äitini, on tehnyt viime aikoina muutamia tosi hyviä löytöjä pienelle miehelle kirppareilta. Äidiltä olen perinytkin koko kirpparihömpötyksen, joten ei ihme, että äiti löytää edelleen aika lailla parempia löytöjä kuin mie! :)


Tämän vannan tosin ostin mie ihan itte! Ollaan haeskeltu kirpparilta vannaa, mutta ikinä ei ole sattunut oikeenhintasta ja -laatusta vastaan. Saati, että kaikki, jotka on osunu miun silmään ovat olleet pinkkejä. Ei siis hyvä. Mut tää on ihanan kirkas ja pohjassa on tyhjennystulppakin! Hintaa oli 3,50 eli ei paha.


Niin ja sitten on näitä äidin tekemiä löytöjä, kuten ESPRIT:in vedenpitävä hoitolaukku muutamalla eurolla. En halua ees kuvitella paljonko tuo on maksanu alunperin, varmasti kuitenkin muutaman mansikan! Tossa on kivasti taskuja + että väri natsaa aika täydellisesti meidän vaunuihin. Mama on paras!


Tääki on vallan hellyyttävän suloinen. Ihanan pehmeä haalari pienelle miehelle syksyä varten. Ja nuo korvat...


Ne on mahrottoman suloiset! <3



Mama on vastuussa myös tästä unelmanpehmeästä potkupuvusta. Kuten jotkut saattavat tietää, olin aika pitkään hullaantunut Nalle Puhiin. Rakkaus saattoi syttyä uudelleen tämän potkarin myötä :)


Tää on varmaan ollut kaikkein halvin ostokseni pienelle miehelle. Norsu-unilelu ja maksoi hurrrjat 20 senttiä! Käytin pesussa ja on kuin uusi. Uutena on aika hintava, kun tähänkin olen tuolla kaupoilla törmännyt. Tämä oli niitä must have-hankintoja, mutta kai tuolla hinnalla voi yhden tällaisen sallia? ;)


Ja PÖLLÖJÄ! Sintin pöllökokoelma sen kuin kasvaa tulevan mummon shoppailujen myötä. Hii, se on ihana! 


Ja vielä se luvattu, päivitetty masutilanne. Viikkoja 31+1 ja masua alkaa jo olla :) Siellä se meidän perheen tuleva Beckhami kasvaa <3

Mutta niin, muistakaa, että äidit ovat parhaita. Omani on ollut huimana tukena raskauden aikana ja arvostan sitä todella! 

Mamas rock!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)