tiistai 11. helmikuuta 2014

Boxia babylle!

Kävimme tänään hakemassa tilaamani Babyboxin lähellä sijaitsevasta Lastentarvikeliikkeestä. Babybox on siis Lastentarvike:n ja Liberokerhon tarjoama, ilmainen tutustumispaketti lasta odottaville/ uudelle perheelle ja se sisältää tiettyjä tuotteita. 

Itsekään en tiennyt tällaisesta aiemmin, mutta kuulin Villen siskon kautta. Laitoin tilaukseen ja paketin olisi voinut käydä noutamassa melkeinpä seuraavana päivänä liikkeestä-kätsää! Ja tämä ei siis sido mihinkään eli sitäkään ei tarvitse pelätä! :)

Babyboxin voit tilata täältä



Alla olevassa kuvassa siis boxin sisältö; turva-avaimenperä, tarjouksia vauvaperheelle sekä jotain suurempaa ja ehkä hieman käytännöllisempääkin. (Lisää tietoa tuotteista täältä)





Nämä (+kuvasta puuttuva kuolalappu, joka ehti jo pesuun) jäävät meille sitten käyttöön. Vaippoja tulee pienen miehen kanssa tarvitsemaan, joten yksikin lisävaippa on vain plussaa! Tuo pieni kirjanenkin oli tosi suloinen ja sopii mainiosti aivan pikkasille :) Ainut mikä hieman epäilytti oli tuo hempeän vaaleanpunainen tuttipullo :D 




Kirjan tarina tosiaan on runomuodossa sekä sen sivun alalaidassa lukee, miten vauvaa voi aktivoida tarinaan mukaan- kätevää!




Tässä "todella tarkkaa" lähikuvaa pullosta. Siinä on siis nättejä kukkasia, joten pojustamme tulenee kukkaispoika ainakin hetkeksi. Kyllä tämä vesipullona menee, jos pikkumies ei muuten opi/tykkää juoda pullosta; rintaruokinnalla olisi tarkoitus jatkaa ainakin jonkin aikaa :)



 Voin kyllä suositella Babyboxia kaikille, sillä laadukkaasta tavarasta ja hyvistä tarjouksista ei voi vain valittaa! :)

Onko teillä kokemusta boxista? Miltä tällainen tutustumispaketti vaikuttaa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)