sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Sisustusta ja ajatushulinaa

Viime aikoina on tullut aika paljon mietittyä sisustamista ja elämistä ylipäätään, kun tää pikkukaveri on oikeasti tulossa kovaa vauhtia. Pienokainen tulee tarvitsemaan kuitenkin oman tilansa, joten olisi mukavaa vaihtaa vähän isompaan kämppään. Hakemus on opiskelija-asunnoille vetämässä; toivotaan, että tärppää!

Toisaalta olemme kotiutuneet tähän asuntoon ja alueeseen niin hyvin, että olisi aika haikeaa muuttaa. Eli mieluiten muuttaisimme tämän alueen sisällä.

Pienokaiselle on ns. "oma alue" jo olemassa meidän makuuhuoneessa. Tämä johtunee siitä, että pinnasänky on kasattu ja tällä hetkellä siihen on laitettu jo reunapehmuste sekä mobile kiinni. Toisaalta vauvan alue ulottuu kohta koko kämppään, sillä meillähän harsot, lakanat sun muut on vaatehuoneessa, sitteri olkkarissa... Niin ne valtaavat alaa jo ennen syntymäänsä :) <3


Kuvia vauvan alueesta saan laitettua vasta myöhemmin, mutta esittelen tässä torstai-illan väsäyksen. Koska mies oli opintoreissussa, oli minulla aikaa tehdä jotain luovaa ja taiteilin pikkaselle eläintaulun. Tosiaan omana ideanani olisi sisustaa vauvan huoneesta viidakkotyylinen, joten eläimet valikoituivat sitä kautta :)

Tosiaan taulukehys on alunperin Ikealta, mutta me olemme ostaneet sen kirppikseltä parilla eurolla. Kuvat piirsin erikseen omille papereilleen, leikkasin ja laitoin kiinni kehyksiin- voilà! Oli halpa keino sisustaa ja tuli halutut kuvatkin!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)