keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Pöllöpoju!

Pojalle on tosiaan tullut osteltua kirpparilta pöllömäisiä vaatteita; liekkö äidin pöllömanian takia ;) Oon kyllä huomannu, että bongaan varmasti kaikki pöllöaiheiset lastenvaatteet takuuvarmasti, vaikka olisivat kasan alimmaisina!

Tämän pitkähihaisen bodyn ostin toissakerralla, hintaa huimat yksi euro!


Nämä pöllösukkaset ovat vierailleet blogissa jo ainakin yhteen otteeseen, mutta pakkohan niistä oli laittaa vielä kuva; on ne niin suloiset! Hyvin sopii vielä nuo värit pojalle, vaikka sukupuolta en ajatellutkaan näitä ostaessa. 


Pöllöpaidan kanssa samaan settiin kuuluu myös pipa ja kuolarätti/kaulahuivi, kummin nyt haluaakaan sitä kutsua :) Nukkuva pikku pöllönen on just sopiva syntyneelle pienokaiselle.


Tää pitkähihainen body ja housut olivat äitini löytöjä (kirpparilta tottakai!) Kankaassa on lintuja, oravia, etanoita, linnunpönttöjä ja tottakai niitä ihania pöllöjä :) Tosiaan äidiltäni olen oppinut tämän "kirpparirakkauden" jo pienestä pitäen ja aion opastaa tulevaa poikaani myös samaan aatemaailmaan :)




Pitkähihainen body ja ruskeita pöllöjä= aivan ihana yhdistelmä <: 


Välistä vähän värikkäämpääkin bodya :) 


Tosiaan kuten näistäkin voi jo päätellä, on sintin vaatevarasto ollut aika unisexvärinen tähän asti. Joitakin "poikien vaatteita" on tullut toki ostettua, mutta meidän pojulla on myös vaaleanpunainen body :D Itse en ole niin tarkka näistä sukupuoliaatteista, vaan annan lapseni kasvaa juuri omanlaisekseen yksilöksi :) 


(Tästä puuttui vielä viimeisin hankintani, vaaleansininen pöllöyökkäri poitsulle :))

Muita pöllöfaneja, joilla saattaisi löytyä vinkkejä pöllömäisiin juttuihin? Ei tarvitse liittyä pelkästään vaatteisiin, kaikki käy! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)