keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Pienen miehen aluevaltaus

Meidän pienimmäisellä on jo selvästi oma alue meidän makuuhuoneessamme; alue on jakautunut melkein puoliksi viime viikonlopun urakan jälkeen!


Kävimme siis perjantaina hakemassa Jyskistä Price Star- vaatekaapin pienen miehen vaatteille, kun alennusta siitä sai -20 %! (tätä oltiin odotettu) Sitten kun paketit mahtuivat meidän pieneen Toyotaamme, elämä oli ihanaa- kunnes paketit piti kantaa kotiin asti autolta...


Kaapin kasaus oli aika pitkäkestoinen urakka (epäselvät ohjeet!), mutta onneksi meillä ei ollut mitään kiirettä asian kanssa. Ja niin se vain on tuolla makkarissa pystyssä!!



Kaapissa on sekä tankopuoli että hyllyt ja kolme laatikkoa. Sintin vaatteet on jaettu koottain, jotta elämä helpottuisi. Isukille laitoin vielä kokolaput tuohon viereen varmuuden vuoksi ;)


Miulla ois kova into sisustaa sintille omaa "viidakkoaluetta", vaikka tosin pöllötkin ois aika kivoja :) Tää kirahvi on "oikeesti" pituusmitta, johon saa laitettua kuvia, mutta se on niin suloinen, et se pääty jo nyt seinälle! Kuvat tulee myöhemmin pojan kasvaessa. 


Nää toiset eläimet on taas leikkikaaresta, jonka ostimme SPR:n Kontista ennen  joulua Kuopiosta. Ainut vika näissä on tuossa pingviinissä, jonka patterit ovat lopussa; tämän vuoksi siitä ei lähde kuin zombimaista örinää.. Hyvin lapsiystävällistä (y)




Pojan pinnasänky on tosiaan ollut koottuna jo hyvän aikaa ja kokeilin oliko suojus sopiva; oli se ja siihen se on sitten jäänyt! :) 

Mobile tosin on vielä muokkauksen alla siinä mielessä, että aion vaihtaa siihen nuo öttiäiset. Ideana olisi löytää siihen IKEASTA pehmohedelmiä (paljon värejä ja muotoja) sekä pienen pieni apina hedelmiä vartioimaan. Iso apina löytyy jo valmiina ;)



 


Kuten tuo lelukaari, myös tää pinnasängyn suoja on peräisin Kontista ja itse asiassa pikkusiskoni löytöjä. Tää on jotenkin aivan hellyyttävä! (ja maksoi vain 2 euroa!)

Saa nähdä, miten pojan alue kasvaa! :)

Vinkki: SPR:n Konteissa on omat lasten/vauvaosastonsa! Tavara on käyty läpi, joten se on hyväkuntoista ja suht halpaakin kuntoonsa nähden+ rahat menevät hyvään tarkoitukseen! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)