tiistai 13. toukokuuta 2014

Vauvajuhlat!




Miulla oli perjantaina baby showerit eli vauvajuhlat (ei -suihkut!). Paikalle olin kutsunut ystäviäni sekä Joensuusta että Kuopiosta ja oli ihana viettää aikaa näiden kaikkien huippujen tyyppien kanssa!


Koristeita ei juuri ollut, sillä pidän minimalistisemmasta tyylistä. Muutama itsetehty viiri sekä alla kuvassa näkyvä "pyykkinaru". Helppo ja hauska idea toteuttaa. 

 


Tarjolla oli vaikka sun vallan mitä, mutta näissä kuvissa pöydät ovat tyhjiä johtuen täysin siitä syystä, että ne on otettu aivan toisena päivänä :) itse vauvajuhlasta en muistanut ottaa yhtään kuvaa (raskausaivot (y))



Naposteltavia olivat: lime-juustokakku, vauvanrataskeksit, browniesit, rocky road, juustosarvet, chilitonnikalapiirakka, porkkanakakku, cocktailpiirakat, namia, sipsiä, popparia, viinirypäleitä, suklaata, pähkinöitä sekä kanapastasalaattia. Juomana oli mehua, päärynäsiideriä (alkoholitonta totta kai), cokista sekä kuplavettä. Siinäpä pitkä litania, toivottavasti muistin kaikki! :)


Mentiin osittain nyyttärimeiningillä ja osa vieraista leipoi, kiitos siitä heille! Miekin hikoilin perjantain vapaapäivän keittiössä, tahti vaan tahtoi olla normaalia hitaampi, kun koko ajan piti levätä, juoda vettä jne. Koko päivä oikeesti siinä meni ja siihen päälle kun laittoi vielä hiukset, niin kello oli jo viisi ja ensimmäiset vieraat saapuivat. Kunto ei ole aivan sama! :D 




Ohjelmaa oli sekä miun että vieraiden suunnittelemana että toteuttamana. Itse en tykkää mistään jäykästä kangistelusta, joten ilta rakentui joustavasti ja tärkeintä oli pitää hauskaa :) Meillä oli ohjelmassa mm. vauvavisaa, piirrä ja arvaa vauvateemalla (tottakai!), silmät kiinni vauvalle tutin tms. laittamista (piirtämällä valkotaululle), lahjojen avaamista sekä tulevan pienokaisen painon jne. arvailua. Alla odottavan äidin arvailut (nää on miulla jo tallennettuna tulevaisuutta varten:)



Ja täytyy myöntää, että miulla oli tositositosi hauskaa! Tässä kun osallistumiset esim. haalaribileisiin sun muihin on karsiutunu, niin oli mukavaa pystyä oikeasti osallistumaan jopa johonkin. Masun kanssa se ei ole aina niin helppoa..Minusta myös tuntuu, etten malta oikein lähteä enää mihinkään vauvan synnyttyäkään :D 


Herkkuja vauvajuhlista jäi ihan yllin kyllin. Taidan lähteä hakemaan pienen palan limejuustokakkua; se on niin ihanaa! <3 

Toivottavasti nämä sateet loppuvat pian ja pääsee paremmin ulkoilemmaankin!


Ylin ja alin kuva: Google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)