perjantai 13. syyskuuta 2013

Tukka on maailman suurin ongelma!

Se ei ole koskaan hyvin ilman, että sitä laittaa. Ja sitten jos laittaa, niin tottahan toki se on viimeistään puolen tunnin jälkeen päin kuusia! Ongelmat kiteytyy tukan ympärille. Kosteus kihartaa tai latistaa. Talvella hiuksista tulee sähköiset. Ja ne takut; mistä niitä oikein tulee?

Toinen asia on sitten se, että oma hiusmalli ei ainakaan miulla oo ikinä hyvä, se on joko liian pitkä tai liian pätkä.. Nyt miun tukka yltää jo suunnilleen olkapäille, mutta haluaisin siitä pidemmän.. Odottelu on tuskaa..! Toisaalta sen leikkaaminenkin houkuttaisi. Ja värjäys! Mutta värjäämiskierteeseen en halua, JOTEN yritin sävyttää sitä! Käppäilin Sokkarille ja pyysin myyjältä apua sävyn valitsemisessa (kerrankin tein oikein) ja tää selitti, et joo tää on hyvä, tosi hyvä, toimii. 

Tuloksena normaalin värinen tukka, jossa on punaista sekä latvoissa että parissa suortuvassa! JEE! Olen sekä pettynyt että huvittunut :D Tää on niiiiin miun tuuria taas. Onnekseni tämä lähtee kuitenkin pesussa pois, joten en kärsi pitkään. Uniikki tyyli ainakin!

Nyt suuntaan kampaamoon kysäseen, josko niillä ois oikeeta, TOIMIVAA sävytettä..

Kiitti ja kuitti!

~Randomtukka Vivian

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)