sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Uutta ja ihanaa vaatekaappiin




Viime aikoina on tehnyt ostella myös ihan hirmusesti kaikkia vaatteita. Vaatekaapit pullistelevat entisistä, mutta osasta sentään hankkiuduin eroon kirpparilla, joten tilaa periaatteessa vielä on (; Uudet vaatteet sitä paitsi ovat kivoja ja on mukava voida pukeutua eri tavoin viikon jokainen päivä. Toki miullakin on sitten niitä luottovaatteita, joissa on aina se kotoisin olo. Miun tyyliä nyt on muutenkin vaikea määritellä; ostan jotain kivaa, kun siihen törmään ja sitten vaan yhdistelemään!



 Pitsipaita poplumhelmalla New Yorkerista (alle kympin) ja neonkeltainen tuubitoppi kirpparilta (1,5 €) Ekaksi mainittua en ole vielä ulkoiluttanut, mutta josko vaikka Famkyyn päälle :3



Nää molemmat tuli ostettua yhtäaikaa samalta kirpparilta. Rakastan yli kaiken tällaisia ohutkankaisia paitoja; ne on niin viileitä ja mukavia iholla. Molempien kuosi säväytti, joten lähtivät mukkaan. Topissa on selässä sellainen kiva halkio, joten se on hieman erikoisempi! Pallopaita on uusi lempparini, erityisesti punaisten huulten kanssa (; Molemmat makso pari egee.

 

Ihanat legginsit New Yorkerilta (4 €) ja samainen tuubitoppi. Olin jo pitkään harkinnu tollasten hienojen housujen tai legginsien ostamista, joten kun noi näin, niin ei tarvinnut kauaa pohtia, josko lähtisivät mukkaan. Mahrottoman mukavat ja ihanat!




Sininen toppi New Yorkerista ( 4 €) Kiva rei'illä tehty teksti eessä (ranskaks totta kai) ja takana ristiin menevät nauhat, joiden kuva on varmaan miun loppuelämäni selässä, kiitos palamisen marjoja kerätessä. Mutta kiva ja vaaleansininen. 





Violetti pitkä ruutupaita. Ihan uusinta uutta! Ville kannusti ostamaan kirpparilta muutamalla eurolla tämän minua-ei-lainkaan-muistuttavan-paidan. Mutta nyt se on täällä, ehkä mie opin olemaan sen kanssa :)



Laukku Tokmannilta (30 €) ja paita New Yorkerilta (4 €) Tää laukku tuli tosi tarpeeseen, koska miun entinen koululaukku alko olla jo päreinä. Beige on aina hyvä ja toi on tarpeeks tilava ja tukeva koululaukuks :)



 Ja tosiaan nää on siis miun viime aikoina ostettuja vaatteita. Vielä odotan löytäväni ne täydelliset nilkkurit.. Vielä joku päivä..Olen niiin helpottunut, kun sain nyt tän postauksen tehtyä. Kuvat meni koko ajan päin honkia ja tekstit pomppi missä sattuu. Koko päivän kun on kirjoittanut stressaantuneena teemakirjallisuutta, niin ei hirmusesti siedä tällaista enää illalla.. 

Nyt menen kuitenkin syömään hyvillä mielin suklaata (Tokmannin suklaatarjoukset on ihania<3) ja katselemaan telkkaria vähäks aikaa. Palaillaan!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)