keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Pikkaisen pipinä

Kiirettä on taas pitänyt ja kun eilen stressi hieman hellitti otettaan (lääkehoidon lääkelaskut läpi!!), totta kai joku tauti iski taas päälle.. Eilen illalla nous kuumetta ja yö meni sit sängyssä pyöriessä ja oksennellessa. Hurraa! Nyt ei voi tehä muuta, ku olla vaan ja yrittää syödä jottai..

Aamu on menny hirmu "ihanasti" kattellen Lemmen viemää telkkarista, joten aattelin tulla tänne hieman kirjottelemaan teidän iloksenne :) Mie tosiaan sairastelen aina sillo tällö, yleensä se sijoittuu vaan joulun ajalle; mie oon nimittäin ollu varmaan 4 joulua putkeen enemmän tai vähemmän kippeenä. Viime joulunkin vietin KYSsillä kovan kuumeen ja lihasten järkyttävän kipeytymisen vuoksi. Ja aiheuttajanahan oli tuntematon bakteeri-infektio, kiitos lekurit!


Barney on miun idoli kippeenä olemisen suhteen, tosin mie en ossaa oikein olla olematta kippee kippeenä ollesssani.. Tosin kippeenä voi olla mahtava, jos tekee jotain sellaista no, niiin mahtavaa.


Joskus on saattanut tulla huijattua, että on ollut kippeenä, mutta nykyään sellaselle ei oo amk-opiskelujen aikaan aikaa olleskana! On niin hirmusesti kaikkee hommaa, et nyttenki miun pitäs kirjottaa työlainsäädäntötehtäviä eikä tätä. Mutta aivot eivät tietenkään oikein toimi...


Jep!


Näitä oireita en oo googlannu, mutta joulun aikaan kylläkin, kun lääkäri aivan läpällä heitti päivystyksessä, että miulla saattas olla aivokalvontulehus. Hirmusesti nauratti.. Mutta joo, älkää googlailko liikaa :)

Nyt mie meen leppäilee taasen. Jos ootte tulossa kippeeks, niin syökää tyrniä-sen pitäs toimia!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)