maanantai 4. marraskuuta 2013

Kuulumisia ja kiinalaista ruokaa

Mie oon edelleen hieman flunssanen, mutta olo on jo huuuisin paljon parempi kuin viimeks tänne kirjottaessa. Viikonloppu meni hummaillessa, kun Smapsa-serkku oli meillä kylässä. Aika meni hyvin leffaa (Now you see me) katellessa, pelatessa, syödessä hyvää ruokaa ja keilatessa.

Meillä oli tosi hienot suunnitelmat Villen kanssa viikonlopuksi, paitsi että unohdettiin kokonaan pyhäinpäivän olemassa olo. Onneks sit käytiin perjantai-iltana jo kaupassa ostaan ruokaa, nii ei tarvinnu nälissään olla. Lähettiin kuitenkin lauantaina keilaan, koska Kuntokeidas olikin auki. Mie oon yleensä tosi surkee tässä lajissa, mut tällä kertaa mie vein kaikki erät! :) Ehkä tää johtu siitä, et keilasin kerranki kevyemmällä, 8 (KG?) pallolla. Mie kun keilaan vielä ranne väärinpäin, niin liian painava pallo saa käden tosi nopeeta kippeeks. Kantsii siis kokkeilla vähän, et mikä tuntuu parhaimmalta!

Kuntokeitaalta siirryimme kiinalaisen ravintolan etsintään, koska kiinalainen on vaan parasta. Aterioimme sitten Deli Chinassa ja tilasimme jokainen listalta sitä mieluisinta ruokaa.



Mie tilasin kasviskevätkääryleitä, koska rakastan niitä yli kaiken! Nää oli tosi hyviä ja myös tosi kuumia, joten nälkäisenä poltin tietysti suuni. Mutta oi että oli hyväää! Harmi vaan, ettei näiden kaa saanu mitään kasviksia muuten..


Smapsa söi jotain possua ja kasviksia. Mie maistoin tätä vähäsen, mut yleensäkään en tykkää hirmusesti possusta, joten ei ollu miulle mieluista.
Ville taas söi alla olevaa kana-katkarapukasvisruokaa. Tää oli tosi hyvvää, mutta miun makkuun ois saanu olla hieman tulisempaakin. Hyvin kuitenkin näytti sillekin maistuvan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)