keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Kakkua ja nettikirppiksiä

Me saatiin anopilta viime viikonloppuna mukkaan kuivakakku, joka on ihan ältsin hyvää! Haluaisin syyä sitä koko ajan, mutta pittää kiinnittää huomiota siihen,ettei sokrut pompi liikaa. Joten pieniä paloja silloin tällöin ;) 

Olen viettänyt muuten aika paljon aikaa nettikirppiksiä (ja -kauppoja) tutkien. Aion ostaa paljon vauvatavaraa käytettynä, koska osa niistä maksaa mansikoita kaupasta ostettuna. Tottakai sitten kaikki tutit sun muut hommataan kaupasta, mutta mieluusti katselen löytyykö muuta halvemmalla! 

Haluisin muutenkin alkaa osteleen ihan simona kaikkee vauvakamaa, mut pitää viel ainakin vaatteiden suhteen malttaa mieltäsä, kun ei tosiaan tiiä sitä sukupuolta. Tosin ainahan voi shoppailla unisexvaatteita ;) Nettikirppiksillä pyöriminen on vielä turvallista, sillä sieltä mie en ihan heti oo ostamassa mitään; katselen vain, mitä mie todella sitten joku päivä haluan/ me haluamme. Huomaa,että sellanen pesimisvietti on jo päällä! :)

Jos meillä olis lastenhuone, halluisin sinne ehottomasti tän seinätarran! Se on jotenkin niin hellyttävä ja siinä on pöllöjä <3 

Kuva:sisustusmarket.fi

Pöllömäistä päivänjatkoa!
~Vivian

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)