keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Pikkujouluvinkki: Candy cane vodka

Mikä tätä Bloggeria oikein vaivaa vai olenko mie taas ollut niin mahdottoman taitava (lue:taitamaton) ? Tulin pitkästä aikaa kirjoittelemaan tänne, kun huomasin, että VIISI postaustani on edelleen luonnoksissa, vaikka niiden olisi pitänyt tulla tänne jo aikoja sitten teidän luettaviksenne... Ei auttanu aikataulutukset sitten näköjään mittään :D No pitänee alkaa ripotella niitä tänne pikku hiljaa ihan itse painamalla jokaisen kohdalla tuota ihanaa oranssia Julkaise- nappulaa. Ensimmäinen teksti onkin viime viikonlopulta.

Olimme tuossa perjantaina pienoisissa pikkujouluissa. On se kumma, kun ikää tulee, näitä tällaisia hassun hauskoja illanviettotapoja alkaa tulla ovista ja ikkunoista joulua lähestyttäessä. On firman pikkareita, ystävien kesken, päikkärillä jne jne. Tällä kertaa juhlistimme joulun lähestymistä Kalakukkokaupungin tiimin kera eli lukioaikaisten ystäviemme kanssa. Suuntasimme perjantaina heti töitteni jälkeen mummolaa kohti, jonne pienin juhlija jäi mummon ja ukin hellään huomaan. Me taas pynttäydyimme (aamupuurolliset ja rapaiset vaatteet joutuivat pyykkiin) ja lähdimme viettämään iltaa ystäviemme luokse. Ilta oli oikein onnistunut; seura oli mitä parhainta, ruoka- ja juomapuoli kunnossa eikä viihdykkeistäkään ollut pulaa. Kiitos vielä teille, otetaan uusiksi sitten jossain vaiheessa! <3 

Ja meillä oli niiin mukavaa

Viemisinä oli perinteisten joululahjanyssäköiden lisäksi hieman omia tekeleitäkin, joista toisen haluaisin esitellä teille tässä postauksessa: Candy Cane Vodkan. Tai siis lähinnä, miten tämä jouluinen nautiskeluaine saadaan juuri sopivaksi vaikka esimerkiksi niihin paljon puhuttuihin pikkujouluihin. Ota esille seuraavat:

* Pullollinen viinaa tai vodkaa
* Candy caneja eli noita punavalkoisia keppejä
* Koristeita halutessasi


Ja ohjetta:

* Kaada pullosta jonkin verran nestettä vaikka mukiin (eihän hyvää tavaraa sovi hukkaan heittää!) 

* Paloittele candy caneja ja laita palaset pulloon. Jos haluat vahvemman maun suosittelen pätkimään keppejä ihan reilulla kädellä, noin kymmenisen niitä voi melko huoletta sinne tunkea. Toki kannattaa välistä liottaa entiset ja maistella tuotosta, jotta saat sen omaa makuasi vastaavaksi ;)


* Korkki kiinni ja hyrskytä pulloa aina välistä, ettei kepit jumahda johonkin kohtaa pullosta kiinni. Insinööri-isin vihje oli laittaa pullo kyljelleen, koska silloin on eniten pinta-alaa liukenemiseen? :D En tiedä, mutta hyvin toimi!

* Maisteltuasi tuotoksen, voit koristella pullon mieluiseksesi ja tokihan mukaan on hyvä liittää maisteluohje tai vastaava. Ja näin sinulla on hauska ja helppo vieminen mukaasi!





RATTOISAA JOULUKUUN JATKOA!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)