maanantai 9. joulukuuta 2013

Askartelua ja herkuttelua

 Oltiin viikonloppu mualla eli suunnattiin porukoille Kuopioon perjantaina. Itsenäisyyspäivän (ja muidenkin vieraiden) kunniaksi meillä oli ennakkojoulu eli hirmusesti laittamista ja säheltämistä.Kuvia en kerinny siinä tohinassa ottaa, mutta pöydät pursus erilaisia jouluherkkuja! Ja oli muuten hyvvää!! :) Harmi vaan, että mie sain vaan haaveilla graavilohesta sintin vuoks... Ensi kesänä puputan sitä sitten siitäki eestä.. Olen jo nimittäin tilannut täytetyn lohirullan kesäkuun loppuun valmiiksi ;)

Lauantaina siirryttiin Villen porukoille ja eilen sitte ajeltii takasi Pohjois-Karjalan puolelle. Kuten näkyy tehtiin pipareita ja enkelitorttuja (näkyy piiikkaasen taustalla).Mussuteltiin niitä sitten glögin kanssa illalla, nom



Näihin pöllöihin sain idean pari viikkoo sitten Facebookista. Oli niin hellyyttäviä, että pitihän sitä itekin kokeilla. Nää pikkukaverit on siis vessapaperirullista taiteltuja ja väritettyjä. Rakastan yli kaiken pöllöjä, joten näitä voisi tuottaa muutaman lisääkin...Eikä ole edes vaikeita; painat vain toisesta päästä puoliks alaspäin läpysköitä ja siinä on pöllön muoto. Sit voi tehä omannäköisen pöllösen :)



Tässä oranssi pöllö vielä tarkempana

Nyt pitää lähtee laittaa auto lämpii, että pääsee lähtee harkkapaikalle palautekeskusteluun.. Hotsittaa-no ei.. 

Palataan§

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)