tiistai 31. joulukuuta 2013

Joulu tuli, joulu meni

Joulu on ollu miulle aina perhejuhla, jota vietetään maalla metsän keskellä kera läheisten. Tänä vuonna olin kuitenkin ensimmäistä kertaa Villen porukoilla joulupäivän aamuun asti; viime joulun Ville oli meillä. Oli todella jännää huomata, miten erilaiset joulun valmistelu- ja viettotavat meidän perheillä on. Esimerkiksi meillä kuusi haetaan ja koristellaan jo kauan ennen aattoa, Villen luona vasta jouluaaton aamuna. Siellä me sitten mettässä rämmittiin!



Joulumieli oli kyllä pitkään hukassa leudon sään takia; vettä sato ja lumet suli pois. Ulos ei tehnyt mieli lähteä, joten sisällä oli hyvä leipoa ja koristella pipareita! Alla näette miun ja Villen taideteoksia. Siinä on muumia sun muuta, ei niin perinteisillä kuorrutusväreillä :)


Tämä joulu oli muutenkin legendaarinen, sillä mie olin kokonaan terveenä. Viime joulunhan mie vietin KYSsillä, että aikamoista parannusta tilanteeseen on saatu. Ehkä sintillä oli jotain tekemistä asian kanssa... Sekin sai muutaman joululahjan, joita esittelen enemmän kotiin päästyä; kaapelit sattui jäämään kotiin Joensuuhun.. Mutta niin, masu kasvaa pikkasen kerrallaan :) Vointi on ollut kokonaisvaltaisesti parempi ja ylihuomenna taas neuvolakäynti. Täällä odotellaan kovasti tammikuun ultraa, jossa selviää mm. vauvan sukupuoli! Mutta niin, aatella, että ensi jouluna meillä on noin puolivuotias pikkukaveri joulua viettämässä <3 Toisessa mummolassa tällasii pieniä on jo sitten kolme! Vilinää ja vilskettä siis luvassa ;)

Oikein ihanaa ja rakkaudentäyteistä uutta vuotta kaikille; mie rupean ruoan laittoon! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)