perjantai 20. joulukuuta 2013

Kuulumisia pitkästä aikaa

Huhhhuh, nyt voi hengähtää-ainakin hetkeksi! Viimeisten kahen viikon aikana on tapahtunut niin paljon ja väsymys on painanut päälle, ettei tänne oo kerinny kirjottamaankaan, kun jotain on aina karsittava pois. Tosiaan, viimeiset kaksi viikkoani ovat sisältäneet vaihtelevissa määrin seminaareja, tehtävien tekoa, joululahjojen ostoa, opparipiirejä ja viimeisiä harjoittelupäiviä, joten ei ole tarvinnut edes haaveilla lisätekemisistä...

Nyt se on kuitenkin kaikki ohi ja ,toivottavasti hyväksytysti, suoritettu; nimittäin eilen alkoi joululoma! Sain palautettua viimeisenkin itsearvioinnin ja tämä syksy on nyt paketissa. Valmistuminen häämöttää vuoden päässä, äitiys sen puolivälissä. Vielä pitäisi siis jaksaa pakertaa :) 

Jotkut ovat ihmeissään kyselleet, jäänkö nyt viimeisenä vuonna välivuodelle, kesken valmistumisen. Aion kuin aionkin suorittaa tutkintoni loppuun vauvan kanssa. Toki siitä tulee varmasti rankempaa, mutta tuleva syksy tulee sisältämään suurimmaksi osaksi vain opparin kirjoittelua, niin uskon tähän pystyväni; toiminnallinen osuus toteutetaan jo keväällä, kun tulokas on vielä visusti masussa :) En kuitenkaan ole täysin sinisilmäinen, vaan olen osannut ottaa huomioon esimerkiksi loppuraskauden ongelmat, jotka voivat haitata viimeistä harjoitteluani. Mutta eihän tässä elämässä voi muutenkaan ikinä tietää, mitä ongelmia vastaan tulee- jopa ilman, että on raskaana!

Odotan nyt kovasti joulua ja suunnitelmani onkin syödä, nukkua, rentoutua perheen parissa ja kasvattaa mahaa. Masusta puheen ollen, se alkaa jo näkyä jo muillekin <3 Nythän tää kasvu alkaa vasta kiihtyä, kun siirrymme pian 15. raskausviikolle. Tällä hetkellä sinttiläinen on noin 8,5 cm pitkä, mutta kuten ensimmäinen ultra jo osoitti, sintistä näyttäisi tulevan pidempi niinkuin vanhemmistaankin.


 Illat menee jutustellessa tulokkaan kanssa ja silitellessä kasvavaa massua. Joululahjavinkiksi ystäville ja sukulaisille on annettu lista vauvanvaatteista muihin pieniin vauvan tavaroihin, sillä niitä tulee tarvitsemaan oikeasti. Lomalla olisi myös tarkoituksena suunnata Villen kanssa Matkukseen etsimään pinnasänkyä ja muita tykötarpeita. Yksi laatikollinen on jo täynnä vauvan vaatteita, kiitos innokkaan tulevan mummon :) Jossain vaiheessa voisin kuvata niistä parhaita yksilöitä, ne kun on silitettykin :D (niin, mikä kiire ja hoppu?)

Nyt paneudun joulupakkaamisen ihanaan maailmaan, tuntuu lähtevän taas puol kotia maalle mukkaan..Pyrin kirjoittamaan vielä ennen joulua, mutta jos en syystä tai toisesta muista/ehdi: 





(Liian suloinen ohitettavaksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)