keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

"Mun lempparit!"




Meidän pikku mies tuntuu kasvavan aivan hirmusta vauhtia; eihän tää kohta ole edes vauva, vaan iso mies! Alex on oppinut uusia taitoja ja tykästynyt erinäisiin asioihin, joista seuraavaksi katsausta:

Tässä on Herra Hymynaama, Alexin paras kaveri sekä äidin ja isän pelastus. Herra Hymis sijaitsee Allun hoitotason vieressä ja sai pienen miehen hymyilemään ensimmäistä kertaa isosti, tällä hetkellä opetellaan yhdesä nauramista ja juttelemista. Herra Hymis pelastaa, jos A:lla on känkkäränkkä. Eikun poika lököttelee tasolle ja jutteleen! :) Toisaalta yöllä vaipanvaihdolla Hymis tuntuu herättän poikaa liiaksi. Koitapa itse siinä sitten olla vastaamatta suuriin hymyihin <3


Allu ei ole nukkunut vielä kertaakaan omassa pinnasängyssään, koska äiti on halunnut pitää pojan mahdollisimman lähellä itseään vuorokauden ympäri (lue:patja on edelleen hankkimatta, hups). Tämän vuoksi hän ei ole nauttinut juuri mobilesta, muuten kuin hoitotasolla sitä toljottaen. Laitoin viime viikon puolella pojan ensimmäistä kertaa sänkyynsä ja mobilen pyörimään. Hetki meni sen tajuamiseen, että ääni kuuluu ylhäältä,, mutta voi että niitä hymyjä, kun pää kääntyi ylös!  :) Mobilen kuuluisi vissiin väsyttää, mutta meillä se vain innostaa; poika nimittäin "nauroi" mobilen alla varmaan vartin!


Saanko esitellä: pienen miehen paras kaveri öisin imetettäessä. Ikkuna ja verhot, mikäs muukaan. Alex rakastaa ilmeisesti kaikkia valoja ja kääntää päätään jatkuvasti yöllä ikkunan suuntaan. Äidillä vain tahtoo mennä välistä hermot, kun poika kiinnostuu enemmän verhoista kun tissistä..


Piippolan vaari lelu, joka soi ja päästelee eläinten ääniä. Alex ei vielä osaa tarrata noihin eläimiin kiinni, mutta tykkää katsella ja kuunnella lelua. Tai sitten vanhempien päätöntä illistelyä ja innostamista.. Lelun päälle on myös kerran pissitty, koska se on aina pojan lähettyvillä :D


Syöpäpingviini. Se ei soi, vaan kuulostaa zombin örinältä... Jee!


Leikkimatto, joka pitäisi pesasta, sillä poika tykkää maistella sitä sekä puklailla ollessaan mahallaan. Matto on kiva ja värikäs, mutta usein huomio kääntyy vieressä oleviin Ikean hyllyihin, kirjoihin ja laatikoihin. Turhaanpa tälle ostaa leluja :D



Pehmokirja, joka on lattialla viltin päällä. Isot ja selkeet kuvat on selkeesti pojan mieleen, erityisesti pupujussi. Tätä jaksaa tuijotella. jolloin äiti kerkiää vaikka syödä välipalaa tai käydä vessassa. Tiedän, aikamoista luksusta, mutta tämän ymmärtää vain ne, joilla on /on ollut pieni vauva kotona.


Lopuksi vielä kuva meidän minimiehestä katsomassa sohvan selkänojaa, joka myös on kiva ja hassunhauska :D Pieni mies on huomenna kuusiviikkoinen, voi apua! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)