sunnuntai 3. elokuuta 2014

Väsy, väsympi, väsynein

Meillä nukutaan tällä hetkellä. Tai siis poika nukkuu minun sylissäni,minä lueskelen blogeja ja isi on heittämässä frisbeetä kavereiden kanssa. Kaikkein parasta on kuitenkin,että vauva nukkuu-jo kolmansia päiväuniaan!

 Viime päivät on ollu ainakin minulle rankkoja valvomisten ja pojan kiukuttelun takia. Mulla oli perjantaina synttärit ja olihan tuo aika erilaista viettää synttäreitä äitinä;vaipat ja syötöt tuli hoitaa ihan samala tavalla. Annoin 3 d-tippaa ja illalla huudosta ei tullut loppua. Vauva itki ja äiti itki,kun pieneen koski niin kovasti. Siinä tilanteessa olisi tehnyt mitä tahansa,jotta pienen olo olisi helpottanut! Poika nukahti vihdoin ja viimein myöhään illasta ja päätettiin Villen kanssa,että nyt läks d-vitamiinit vaihtoon! Eilen kävimme heti aamusta hakemassa Jekovittia ja samoilla tippamäärillä poika oli selvästi rauhallisempi. Voi pientä♥


Viime yönä poika ilmeisesti vielä oirehti tippojen vaihtoa,kun normaali uni"rytmi" meni sekaisin. Yleensä Alex herää syömään 1,3 & 5 aikaan ja nousee ylös seitsemän kieppeillä. Klo 6 on kakka-aika ja sitä ähelettiin taas viime yönä yhdessä. Mutta niin,poika heräili yöllä noin tunnin välein,joten voitte kuvitella,että aamulla väsytti... onneks Ville otti pojan kanssaan olkkariin,joten sain unta puoltoista tuntia lisää. Ja silti väsyttää! Toisaalta en kyllä ole tehnyt juuri mitään,hölläilly vaan ja hoitanut vauvan perustarpeita. Mutta tarviikos sitä muuta?

Jahas,meidän pikku unikeko maiskuttaa suutaan ja kitisee siihen malliin,että maitoa olisi saatava-mielellään heti, joten on parempi lopettaa kirjottaminen. Laiskaa loppusunnuntaita kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)