perjantai 22. elokuuta 2014

Mistä on pienet (suuret) pojat tehty?

No maidosta tietenkin! 


Meillä oli eilen Alexin kaksikuukautisneuvola; se piti olla jo maanantaina, mutta meidän neuvolatätimme sairastui ja eilen siis juteltiin vielä hänen sijaisensa kanssa. Alex nukkui matkan neuvolaan (hurjat 500 m!), joten oli aluksi hieman koomainen. Mutta heti kun otettiin vaippaa pois tarkistuksia varten, poika oli taas oma ihana iloinen itsensä ja jutteli tädille hirmuisesti :) Tässä herran 2 kk mitat (suluissa 6 vko-mitat):

Pituus 61,2 cm (58)
Paino 6794 g (5695)- ruoka-aikaan ollaan oltu kotona!! ;)
Pipo 40,2 (38,7)

Neuvolakortissa komeilee seuraava teksti (aivan ensimmäisen!) kurretarran kanssa:
"Virkeä ja hyväntuulinen poika! Kasvu tasaista, painoa tullut hyvin. Kehitys iänmukaista. Shakkiruudukkoa ja hymynaamaa seuraa. Päätä kannattelee hyvin. Rintamaidolla hyvin kasvaa. "

Ja äiti ja isä olivat hyvin ylpeitä pienestä silmäterästään! Ainut, missä herralla oli hieman ongelmia oli rotarokotteen nieleminen. Tämä ensimmäinen rokoite annetaan siis suun kautta pienen putkilon avulla ja vauvan on tarkoitus niellä kyseinen aine. Alex päätti kuitenkin pitää ainetta suussaan ja veti sitä sitten väärään henkeen; tämä aiheutti useita yskäkohtauksia. Loppujen lopuksi kaikki saatiin alas asti; hieno mies <3 Kun päälle sai vielä maitoa, rokoitetta ei edes muistettu enää. Ensi kerralla tulee sitten piikki.. Voivoi, pitää alkaa valmistautua jo henkisesti siitä seuraavaan itkukohtaukseen..

Alex siis kasvaa hienosti omilla käyrillään ja on aika isokokoinen ikäisekseen, mutta geenit on mitkä on. Muutaman kuukauden vanhempi serkkupoika on jo lyhyempi, joten tästä minimiehestä tullee aikamoinen hongankolistaja :)

Täsä mie oon! Miulla on jo joitakin 68-kokoisia vaatteita käytössä, kun 60 on jo auttamatta liian pieni koko. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)