maanantai 18. elokuuta 2014

Uusia tuulia-tällä kertaa tukassa

Repästiin Villen kanssa tänään aamulla ja päätimme lähteä leikkauttamaan tukkamme; molemmilla kun mallit olivat uloskasvaneet jo hyvän aikaa sitten. Itsehän kävin yli vuosi sitten viimeksi kampaajalla leikkauttamassa nimipäivätukan. On siis tainnut tukanhoito jäädä hieman taka-alalle viime aikoina. Hupss..

Alexin ollessa (huimilla 2,5 h) päiväunilla, me vanhukset tsuumailimme Googlesta eri hiusmalleja. Päätimme omamme ja odotimme pojan heräämistä. Kun poika oli valmiina, lähdimme kysymään olisiko lähikampaamossamme vapaita aikoja vielä tälle päivälle- ja olihan siellä! Koska emme voineet pojan takia istahtaa yhtä aikaa kampaamon penkkiin kynittäväksi, Ville sai käsittelyn ensin. Minä kävin sillä välin imettämässä poitsun ja vaihtamassa pikku miehelle vaipan. Osaako joku muuten selittää, miten pienestä ihmisestä voi kerralla tulla niin paljon kakkaa ulos, että vaippa on täynnä?? Ja meidän poika tekee ison hätänsä vielä useamman kerran päivässä... Hullua tämä elämä vauvan kanssa! Onneksi äiti oli varautunut vaipanvaihtotarpeiden kanssa, kun tuntee pienen enkelinsä ;)

Villen ollessa valmis, minä pääsin pitkästä aikaa saksien kohteeksi. Ja tässä lopputulosta: 


Kuva ei ehkä ole mikään kaikkein paras, mutta voin selittää, mitä kuontalolleni tehtiin. Tukka on siis reilusti lyhyempi ja kerrostetumpi takaa ja pitenee eteenpäin.  Takaa pituutta lähti yli puolet ja tukkaa oli ihan reilusti lattialla. MUTTA lähtipä ainakin kuivat latvat ja tukassa on taas jotain muotoa! Haaveilin vielä hieman lyhyemmästä mallista, mutta vauvan kanssa on aika oleellista saada tukkaa edes vähän kiinni. Meidän vaava, kun osaa jo aika tiukasti takertua äidin tukkaan <3 Värille tehdään sitten joskus toiste jotain. Lähipiirini tietääkin, että tukkani on punaisen värin jäljiltä aika liukuvärjätty. 

Pientä luksusta vanhemmille, mutta luulen, että olemme ansainneet panostaa edes hieman ulkonäköömme. 

Onko ideoita, mitä väriä/raitoja tähän tukkaan laittaisi? Ja onko nykyinen malli mielestänne liian äitimäinen? 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)