sunnuntai 17. elokuuta 2014

Rakkaalla lapsella on monta nimeä

Kuten varmaan kaikissa perheillä,myös meillä on pojalle useita lempinimiä;aika harvoin loppupeleissä käytämme Alexin omaa nimeä. Voikohan tästä olla jotain haittaa? Mielestäni lempinimet kertovat yleensäkin siitä,että ihmiset haluavat jotain lisää arkeen. Oma nimi voi esimerkiksi kaveripiirissä muuntautua vaikka miksi. Tosin oma nimeni on hieman vaikea muovattava. Alex taas-siitä saa paljon eri versioita. Tässä muutama Alexin yleisimmistä lempinimistä:


Allu. Se kaikista yleisin ja arkipäiväisin

Allukka,joka taipuu myös Nallukaksi

Vavetsu

Vauva tai savolaisittain vaava

pikku äijä

jäbä

kakkiainen

kakkapylly

makkaramies (jalkojensa mukaisesti ♡)

Minimies

Alexanteri

Poitsu

maitomies

Ja näitä tulee jatkuvalla syötöllä lisää. Niiden määrä on loppumaton! Varmasti pojan kasvaessa alamme käyttää hänen oikeaa nimeään,mutta tällä hetkellä voimme kutsua poikaa eri variaatioin Alexista. Allu jyrää ja kaikki lähipiirissäkin kutsuvat poikaa tällä nimellä. Allu on vaan huomattavasti helpompi nimi kuin Alex :)

 Tällä hetkellä pikku tuhisija (taas uusi,hehe) vetää sikeitä makkarissa ja äiti ja isä nauttii isän tekemästä suklaapitsasta, tai siis yltiömakeasta suklaakakusta. Tuolla nimellä minulle leivonnainen esiteltiin ja syötettiin. Äkkimakeaa iltaan!  Saa nähdä,miten pitkään tässä ehtii vielä istua rauhassa,kun unta on kertynyt pojan unipussiin jo pian kahden tunnin edestä. Noo,aika se on äidinkin mennä pian nukkumaan. Tässä vielä pojan unien kunniaksi muutama kuva nukkuvasta Allusta






Kauniita unia natiainen ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)