perjantai 29. elokuuta 2014

Jotain uutta ja paljon wanhaa

Kuten olen aiemmin jo kertonut, sekä minä että äitini olemme aikamoisia kirppistelijöitä. Minun kirppiksillä pyöriminen on viime aikoina ollut aika vähäistä, joten löytöjäkin on tullut vähemmissä määrin. Kirpputoreilta kuitenkin löytyy paljon hyvää ja halpaa (sekä laadukasta!) tavaraa kuten vauvanvaatteita. En missään nimessä ostaisi kaikkia vaatteita Alexille uutena, sillä vauvat ovat nykyään aikamoista businesskenttää. Vai mitä sanotte siitä, että löysin tänään eräästä kaupasta söpöt "ugit" hintaan 39,95. Jos ne mahtuu kuukauden jalkaan, niin maksaisitko sinä vaaditun hinnan? Minä en, sillä poikani ei edes kävele.. 

Mutta niin, niihin löytöihin! Näistä melkein kaikki on mummon (eli äitini) löytöjä; saamme siis kiittää kirpparikuningatarta vatekaapin päivityksestä :)

Malli ja Yoyo- paita. Ehkä maailman suloisin hiphoppari <3
Vaaleansininen kauluspaita

Jonka hihassa on laskuvarjonallukka!


Tänään bongasin Fidasta herralle limenvihreät shortsit ensi kesäksi, hurjan euron hintaan! (äiti osti myös itselleen mekon, mutta unohti kuvata sen, ups)

Raidallinen perusbody
Ja samaa sarjaa potkarit

Autobody


Ihanimmat ranskalaiset haalarit, joihin olen törmännyt. Edessä pieni tonttu

Ja takana kisumisu

Raitabody

Marimekon raitapotkarit-ja hintaa euron!

Tutan ankkapotkarit. Nää on niin söpöt! :)

Mummo löysi aivan mahtipökät ensi kesälle! Supertaapero tulee!


Hauvabody

Raitapaita, näitä ei voi olla liikaa ;)

Ja sitten kaikkein halvin kirppislöytö kautta aikojen. Hinta: 0.00 euroa!! Myyjä ei pitänyt ilmeisesti turhaa ilmaa hinnoissaan!
Ja sitten vielä kylpykirja pienelle miehelle; kylpeminen kun on niin mukavaa, että ehkä siellä voidaan vielä lueskella kirjojakin

Kaikki muut paitsi kylpykirja ja shortstit olivat mummon ostoksia. Voi vain miettiä paljonko kyseisistä löydöistä olisi saanut maksaa uutena? Kaikki ovat melkein kuin juuri kaupasta ostettuja ja ostettu 16 eurolla! Ei paha säästö ;)

 Sitten vielä pari uutta juttua:

Allu sai pari viikkoa sitten postissa kylpyankkoja. Vielä niiden päälle ei oikein kylvyssä ymmärretä, mutta muuten niitä on hauska katsella, kun ovat niin värikkäitä :)

Ja viimeisimpinä, muttei vähäisimpänä tämän päivän ostos: Lotan ja Lassin sammakkosetti Cittarilta. Alennuskupongit ovat päässeet siis jo aika hyvin käyttöön. Setti ostettiin ihan varmuuden vuoksi koossa 74, että se mahtuisi vähän pidempään kuin viikon; koot kun tuntuivat olevan aika pienehköjä-

 Mitä mieltä te olette kirppiksistä? Saako sieltä tarpeeksi laadukasta tavaraa vai pitääkö kaikki ostaa uutena?


2 kommenttia:

  1. Kaiken voi ostaa kirpparilta ;) toki joku on nekin tavarat joskus joutunut uutena ostamaan, mutta ajatellen maailman tilaa ja tavaran määrää, kannatan kierrätettynä ostamista. Omat lapseni ovat saaneet vauva-aikaan uutena ostettuja vaatteita vain lahjoina, itsellä ei juuri ole ollut rahaakaan kaupoista hankkia. Ja jottei kaappeihin jäisi liikaa tilaa, samalla rahalla, jolla kaupasta saa yhden paidan, saa kirpparilta kymmenen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Kirpparilta saa melkeinpä yhtä laadukasta tavaraa kuin kaupasta,hinta vaan on hurjan paljon alhaisempi :) omatkin vaatteet löytyy usein kirpparilta

      Poista

Kiitos kommentistasi :)