tiistai 26. elokuuta 2014

Tuhlailutiistai

Minulla piti olla tänään opparin kirjoittamista, mutta sen peruunnuttua piti keksiä jotain muuta tekemistä. Poika kyllä herätti meidät tänään taas aikaisin aamulla, mutta kaupunkiin selvittiin vasta noin kahden kieppeillä iltapäivällä. Tarkoituksena oli siis ostaa Alexille jotain kummilta saadulla lahjakortilla sekä käydä Kappahlissa käyttämässä Vauvapostin (en tiennyt tästäkään mitään ennen kuin tuli, hassua!) mukana tulleet alennuskupongit. Eikös se olekin niin, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa? Tässä muutama kuva, joten tekstiä on hieman vähemmän ;)

Pieni mies lähdössä uudenkarheassa puvussaan. Unihiekat olivat jo silmissä :)

Pienen miehen syöntitauko. Omat, pumpatut maidot oli mukana, jotta hätätilassa Alex sai mahantäytettä. Huomatkaa I <3 Mum-sukat :3

Ja meidän syöntitauko shoppailujen jälkeen- Raxissa pitkästä aikaa! Minusta ei saa kuin mahtavan kamalia kuvia
Liekö joku perhetraditio tuo kielen näyttäminen?

Tässä on minun lautaseni..

...Ja tässä Villen. 

Alex koisi sen aikaa ja antoi meidän syödä melkein loppuun asti rauhassa. Poika tykkää uniharsoista ja tahtoo aina vetää ne kädellä naaman päälle; ei siis yritetä tukehduttaa poikaa :)

Reipas shoppailija palaamassa kotiin
 Ja sitten niitä ostoksia:

Pari yöpukua (kaksi yhden hinnalla); entiset kun meinaavat jäädä pieniksi. Toisessa on viidakon eläimiä

Ja toinen on raidallinen. Alennuksineen tuli maksamaan 15 euroa

Bodya pukkaa! Koko siis jo 68, ihan vain varmuuden vuoksi, että mahtuu päälle myös huomenna, herra kun kasvaa niin hurjaa vauhtia! -5 egee


Anttilan ostokset. Molemmat ovat hyvät olla olemassa. Sammutuspeite on ollut pitkään hankintalistalla, mutta nyt se tuli viimein ostettua. Turvallisuudesta ei kannata säästää!

Ja Alexille oma ruokailuastiasto tulevaisuutta varten. Orthexin astiat ovat laadukkaita, joten pitäisi kestää kovemmankin käytön!

Kun palattiin kotiin, Alex oli aika itkuinen. Pikku herra lähti isänsä kanssa vaipanvaihtoon ja rupsautteli ilmoja pilalle aivan hillittömästi. Pierujumppa on meillä nykyään pop! Ampuvaara oli ohi ja oli aika vaihtaa vaippa, mutta herra päättikin ulkoistaa vielä lentokakat! Alusta kakassa, Villen käsi kakassa, mutta eipä mennyt matolle! Jo tässä vaiheessa minä nauroin hillittömästi, niin koominen koko tilanne oli :D Siinä puhdisteltiin jälkiä, mutta yhtäkkiä huomataankin, että herra pissii itsensä päälle! Olisikin ollut edes ihan pikkuinen liru, mutta ei- pissiä suihkusi kuin suihkusta, myös herran suun juureen...yyäääk... Mutta jäbä oli todella tyytyväinen ja naureskeli; hassun jekun kun teki vanhemmille.Kauaa ei tarvinnut miettiä, mitä tekisi.  Pojalta body pois ja suihkuun, kuivaukseen ja uutta vaatetta päälle. Uusi vaippa saatiin sitte jo paikoilleen ilman enempiä yllätyksiä ;)

Syyllinenkö? :D

Tällaista meidän tiistaihin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)