lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kevät

Huikeen pitkä kirjoitustauko takana. Moni varmaan luuli(itseni mukaan lukien), että tää oli sitten tässä ja blogi sulkeutuu, mutta kappas kehveliä, täällä sitä ollaan taas. Paljon on viime kerrasta tapahtunut. Ehkä avaan sitä teille hieman kuvien kautta! Olemme..

Käyneet mummolassa tankkaamassa maalla olemisen rentoutta, kalasoppaa ja perheiden iloisia virneitä

Ostaneet paljon kukkia! Aina, kun edelliset kuihtuu, pitää ostaa seuraavat. Takuuvarma kevään merkki!

Pelleilleet, riehuneet, satuttaneet itseämme, valokuvauttaneet mustelmaisen pojan ja naurettu toisillemme. Oltu ihan itsejämme

Ulkoilleet niin töissä kuin kotosalla. Ihana aurinko on tullut nyt ilmeisesti jäädäkseen. Nää hankiaiset oli mageet!

Askarrelleet natiaisen kanssa pääsiäistipuja ja yhden vihreänenäisen pupun munakennoista

Käyneet virpomassa serkkupoikien synttäreiden jälkeen illasta. Mini huuti "munaa" kiitosten sijaan ja on saanut pääsiäismunien johdosta useemmat sokerispärrepörret. Tänään meni vika ja seuraavat herkut taitaakin olla sitten kesäkuussa...

Tehneet vähän lisää taidetta.

Hymyilleet. Olen saanut elämäni taas pikku hiljaa urilleen, kun urheilu on alkanut talven jälkeen taas maistumaan. Joka toinen ilta lenkille mars!

Nauttineet hyvästä ruoasta. Pääsiäisateriaksi taioin vähän extraa, mistä ei tietenkään ole muita kuvia kuin meidän granaattiomena- lemoncurdrahka. Mutta oli hyvvää!

Stressanneet (lue: yksi mama siis) välikausipukeutumisesta. Kaikki alkaa olla aika hankittu, siitä sitten seuraavalla kerralla lisää! :)
Pikaisiin palaamisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)