sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Päivitys lasteenhuoneessa

Väläyttelin viime heinäkuussa meidän minin omaa huonetta tämän postauksen muodossa. Hurjia juttuja siellä ei ole tapahtunut, paitsi että jos tarkkoja olette, järjestys on hieman vaihtunut, kun pinnis sai lähteä vetämään uuden isojen poikien sängyn tieltä. (Siis sehän paineli niinkin pitkälle kuin meidän makkariin lahjoittamista odottamaan, kun vain saisi aikaiseksi..) Lisäksi talven aikaan pojan ikkunasta ja ulkoseinän lattianrajasta veti niin jumalattoman paljon, että ei siinä vedossa nukkunut kukaan. Niimpä jouduimme hieman soveltamaan!

Edelleen pojan huonetta hallitsevat musta ja valkoinen. Keltaistakin sieltä jo aika paljon löytyy ja muita värejä saadaan kivasti leluista. Vuoden aika-puu on elänyt ympäri vuoden omaa elämäänsä ja nyt olen tullut poikaa nukuttaessani siihen tulokseen, että se saa lähteä. Niin monta kertaa olen sitä jo tuimasti katsellut, että aloin tuossa jo googlailla uusia ideoita ja löysinkin pari toteuttamiskelpoista. Siitä lisää, kunhan saan taas fixailukärpäsen pureman ;) Ja jotta saisitte sen totuudenmukaisen kuvan meidän minin huoneesta, otin kuvia kesken leikkihetken. Kun kaikki on levällään, ainakin yksi touhuaa nopeammin kuin pörriäinen kevätpistoksissaan ja se hetki on just siinä. 


Minin pinniksen tilalla muutti Maskun muumisänky, Jyskin viltti päiväpeitoksi (Alex sai itse valita kaikista ja päätyi tähän; äidin poika ;), ja tyynyt on Tigeristä ja Ikeasta. 

Huomatkaa, että pimennysverho on edelleen liian pieni :D Se otettiin jo kerran alas ja sinne se vaan päätyi vielä.. Yksi ikuisuusprojekti lisää?

Kerään Alexin tekemiä taideteoksia niin hänen kaappinsa kylkeen kuin kulmalukkokansioon. 


Meille kotiutui silloin tiistai-iltana tää ihana A little lovely companyn pilvi- yövalo. Pvc:stä valmistettu pilvi on lapsiystävällinen ja voi periaatteessa olla vaikka kainalossa yöunille käydessä. Meillä se tosin toimittaa iltasatuvalon virkaa, koska olemme siirtyneet lueskelemaan sänkyyn. Tähän on ihastunut meistä kaikki! Eiks oo söpö?? <3

Keittonurkkauksessa on vähän lisää taidetta ja mummon lähettämiä kortteja seinällä

Lipasto tyhjennettiin vaatteista ja tilalle siirrettiin leluja ja pelejä niin, että Alex saa ne helposti käyttöönsä ja sitten jälkeenpäin siivottua ne piiloon. Toi vetää paljon tavaraa!

Ja tätä vartenhan tää huone nimenomaan on. Toiset kutsuvat sitä sotkemiseksi, mie elämän opetteluksi. Leikitään, touhutaan ja puuhataan eikä koko ajan keskitytä raivaamiseen ja paikkojen siistinä pitämiseen. Se hoidetaan sitten lopuksi yhdessä. Allukin osaa jo todeta "minun huone" ja silloin se tarkoittaa, että se on taaperon omaa valtakuntaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)