torstai 2. toukokuuta 2013

Don't worry, be happy (ending)

Vappu tuli ja meni, tuoden samalla ikäviä uutisia. Sain nimittäin sähköpostiin viestin, ettei minua valittu taas yhteen kesätyöhön... Hauskaa vappua vaan teille siellä firmassa x! Pieni masennus alkaa vällyä taas päälle. Tarkoitus oli päästä kesätöihin, ettei tarviis tehä kesäopintoja, mutta kuinkas kävikään, uhups! Mutta joo, jos ei töitä tule niin sossun luukulle sitten vain. Luojan kiitos saan opintotuet sekä kesä- että elokuulta :) Ja jos ei muuta keksi, niin sitten suunnataan kotiin mualle!

Kun tänään sitten oli aihetta pieneen juhlaan, niin ajattelin tehdä jotain, mitä olen suunnitellut jo pitkään tekeväni; leikata hiukset! Tsekkasin verkkopankin saldon ja totesin, että nyt lähtee ja tällaiset niistä tuli:



Takaa ovat aika lyhyet ja pitenevät sitten edestä silleen siististi. Ja nyt minulla on myös melkein koko hiuksissa oma väri; siis aika tuollainen vaalea. Oli aikakin päästä siitä punaisenoranssinblondista pehkosta eroon! Ja olen aivan supertyytyväinen, että uskalsin vain mennä ja leikkauttaa. Vähän pelotti penkissä istuessa ja hiusten tippuessa, mutta onpa ainakin erilainen tukka. Ja hei, ainahan ne hiukset kasvavat! :)
Onneksi huomenna on jo perjantai, sillä ainakin itsellä on ollut aika väsyttävä viikko.

Alla linkki yhden tämän hetken suosikkiartistini aivan mahtavaan biisiin:

http://www.youtube.com/watch?v=r_siYfZDh5w

À bientôt mes amis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)