maanantai 13. toukokuuta 2013

Karmaa uhaten

Menin siis tänään kouluun-kipeänä.Ja vain ja koska oli pakolliset seminaarit; muuten olisi tullut korvaavia tehtäviä. Siis kello 6:40 ylös, aamupalaksi tomaatteja (vaihtoehdot vähän vähissä), meikkiä, etten näyttäs niin kuolleelle ja polkemaan 6 km kouluun. Puolessa matkaa pysähyin juomaan ja hengähtämään. Mutta hengissä selvisin!

Koulupäivä oli aika tuskanen. Vinkkinä teille, jotka joudutte menemään kipeänä kouluun: ottakaa mukaan vesipullo, lääkkeitä sekä viereen hyvää seuraa- ja heti jaksaa paljo paremmin! :) 

Illalla olon helpotettua lähettiin käymään kaupassa, mutta pyörähettiin matkalla kahella kirpparilla. Ekasta mie löysin mustavalkoisen orkideataulun ja beigen,klassisen VILAn trenssin, joka muuten oli aivan mahtava löytö 10 eurolla! Muru murmeli löysi itelleen koululaukun. Muuten iha kiva reissu, mutta ku päästiin kassajonoon, kassat ei toiminu- 25 minuuttiin.. Istuttiin viereisellä penkillä, ettei ruppeis huippaamaan. Ja sieltäki ulos selviydyttiin. Jee! Lidlin kautta sen pihalle ja auto ei käynnisty... Randomeiltaki kerittii jo kysyä apua, mut sit se lähtiki käyntii, whoooh!

Nooh, tossa vähän aikaa sitte lähettiin käymään S-marketissa iltakävelyllä ja sielläkään ei kassa toiminu. Kyllä, salama voi osua kahdesti saman päivän aikana samaan puuhun. 

Nyt leppäämään ja ottakaa ihmiset rennosti, jos kassa jumasoo ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)