maanantai 24. maaliskuuta 2014

Elämää ennen pientä miestä

Raskausviikko 28- tasan eikä yhtään yli :)

Viikonloppu meni juhlien toista pientä miestä, Villen siskon 1-vuotiasta pojua eli Sintin tulevaa serkkua. Ehkä maailman suloisin päivänsankari ikinä! Niin hyväntuulinen että. Ja synttäreissähän on aina se hyvä puoli, että siellä on kaikkee hyvää tarjolla kuten voileipäkakkua, limejuustokakkua, sarvia jne. <3

Viimeks jo mainihin tästä hillittömästä pesänrakennusvietistä ja pienen miehen aluetta on tullut laitettua aina jollain tavalla. 

Meillon tällainen piirustelutaulu olohuoneen seinällä, jossa oli ollu sama Angry bird Villen synttäreiltä lähtien eli siis sen piirustin tossa joulukuussa. Hieman pidempiaikanen lintu siis ;) Nyt sitten halusin jotain vaihtelua ja tuollaiseen päädyin <3


Meille on kotiutunu muutama uus pehmo Sintin sängyn ympärille. Tämä pieni suloinen sarvikuono oli Villen löytö kirpparilta. 

 


Tätä apinaa onkin taas saanut hakea iät ja ajat! Halusin tuollasen pienen apsun juurikin tuohon mobileen, johon vielä joskus saan haettua ne pehmohedelmät IKEAsta... Mutta apina on ja pysyy :D Samoin hieno, itsetehty liaani. 

 

Meidän pojun vaatekaappi näyttää nykyään tältä. Henkaripuolella on puvut ja ehkä ne "hakuvaatteet" sekä muovilaatikoissa vielä turhan isot vaatteet. Uuden äitiyspakkauksen haalari oli muuten miun mielestä tosi ihana! Samoin tuo sininen ohkasempi, missä oli kurre :)


Toisella puolella taas on vaavin vaatteet hyllyttäin koon mukaan ja hyllyillään omat kasansa potkupuvuille ja puvuille, housuille sekä bodyille. Uskon tämän helpottavan elämää sitten jossain vaiheessa. Voin toki olla väärässäkkii :)


Tässä vielä kuva meidän pikkutikrusta. Se roikkuu vielä tuolla henkarissa, kunnes sille löydetään oma paikkansa. Tätä ei kuitenkaan vauvan käsittelyyn voi antaa pienten osien takia.. Joten siitä tulenee koriste/ avaimenperä. 


Siinäpä muutaman kuvan kautta hieman näkymiä meidän makkariin. Miullon hirmunen lettuhimo, joten toivottavasti Ville saapuu pian kotiin! Onko muilla tullut ilmennyt tällaisia kummia haluja? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)