perjantai 21. maaliskuuta 2014

Viime aikojen pientä tuunailua

Hyvää huomenta vain kaikille!

Lepopäivänä sitä luulis voivan nukkua pitkään, mutta miepäs heräsin jo yli tunti sitten. Ai mihinkö? Siihen, että poika herätti. Siispä suunta aamupalalle ja kirjottaa blogia ( kun kerrankin on tätä aikaa)

Miullon on ollu välistä aivan hillitön pesänrakennusvietti, mikä näkyy pienenä laittamisena ja tuunailuna. Kovasti haluaisin maalata ja sprayata kaikkee, mutta esittelenpä näitä mitä oon tässä viime päivinä tehny.  



Miulla ei ikinä oo ollu hirmusemmin cd-levyjä, joten kaikki omistamani mahtuvat tuollaiseen pieneen siniseen säilytyssysteemiin. Tää on kätsä, sillä itse cd-kotelot veivät aivan liikaa tilaa (tai näin itselleni uskottelin) ja itsellänihän ei ole edes radiota, josta näitä kuunnella.. 



Oon ihastunu miun viiksiteippiin (Tigeristä), joten viiksiä sattuu olemaan siellä sun täällä :) Halusin tehä tuosta mahd. yksinkertasen, mutta samalla jollain tavalla hassun- kuvissa näette lopputuloksen. Meille se sopii nyt paremmin, koska en välitä sinisestä sisustuksessa!




Tän purkin tarina on pitkä. Se on ollu alunperin ruskea vaaleanpunaisilla ja vihreillä pilkuilla. Se on siis kerennyt vaihtaa väriä jo useampaan otteeseen. Kyseessä on siis herkkuhätävarapurnukka (olipas pitkä sana..) ja tällä hetkellä se sisältää manteleita, nom :)

Ennen viimeistä tuunausta purkki olikin todella tylsän valkoinen, niin pitihän siihen saada hieman piristystä. Pallot on kivoja ja nää on tehty paksulla mustalla, vedenpitävällä tussilla, koska en siihen hätään muutakaan keksiny :D Mut tykkään, erityisesti noiden pallojen epäsäännöllisyydestä




Tälläsia pöllöjä on tainnu seikkailla jo aiemmin blogissani, mutta teinpäs näitä pari lisää ajan kuluks. Yksi talouspaperirulla, paljon kivoja toteutustapoja. Näistä pöllöistä aattelin tehä asetelman joskus pojan huoneeseen, jos nyt joskus sellainen tulee. Asiasta lisää tulevissa postauksissa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)