sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Tenttiä, luvattomia nameja ja ulkoilua

Heipsan ja mukavan aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Tää viikko on mennyt kuin siivillä, kun on ollut niin paljon hommaa, joten yllättäen blogin kirjoittaminen on jäänyt vähemmälle. Mutta nyt!

Miulla alko siis maanantaina sosionomiopiskelujeni viimeinen, pedagoginen harjoittelu päikkärissä ja siinä ohella olen lukenut aluekehittämisen tenttiin noin sellaset 500 sivua (huom! sekä tehnyt muistiinpanoja 23 s ) Lupasin itselleni, et jos pääsen tän vielä läpi, hemmottelen itteäni oikein kunnolla! (Ja niitä luvattomia namejahan tarvitsi lukemiseen ;)



Oltiin jo viime viikonloppuna lähdössä ulkoileen, mutta stoppi tuli kun päivänvalo loppui. Ei oo kesä ja jatkuva valo vielä ei.. Niimpä sit lähettiin tänään, kun aurinkoki paisto niin nätisti. Tavarat kasseihin ja menoks!


Vaikka pakkasta oli vain pari astetta, teki hillittömän kova tuuli kelistä vieläkin kirpsakamman, joten oli tosi hyvä olla kunnon toppavaatteet päällä. Mainittakoon nyt, että ostin 2½ vko sitten itselleni uudet toppahousut ja nyt ne ei mene mahan kohdalta kiinni, jos istun. Että näin :D 


Saaressa olikin sitten ihan reilustikin porukkaa hyvän sään vuoksi, mutta päästiin viettämään aikaa laavulla myös kahdestaan. Paistettiin siinä sitten makkaraa, syötiin sämpylöitä ja juotiin mehua; oli hetki aikaa rauhoittua täydellisesti. 


Vaikka ulkona ei kovin kauaa viihtynyt, teki ulkoilu oikeasti hyvää. Nyt olo on paljon reippaampi ja samoin vaikuttaisi olevan pikkumiehen kohdalla, kun niin kovasti möngertää :) Huomenna on edessä sitten neuvola ja laaja lääkärintarkistus, joten pääsee kuulostelemaan taas masukaverin sydämen pamppailua <3 

Vaatteet on tuulettumassa savun hajun vuoksi, mutta tukka haisee kuin rankkitynnyri, joten pakko kai tästä on suunnata suihkuun. Pirtsakkaa uutta viikkoa kaikille!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)