torstai 25. huhtikuuta 2013

Elämä remppaan!

Olen päättänyt tehdä elämäni hieman onnellisemmaksi ja tehdä elämääni vaivanneille asioille jotain. Lähden liikkeelle itseni huolehtimisesta. Kokonaistavoitteena olisi saada hieman parempi elämä. Pitkäaikaistavoitteina on saada parempi kunto, kynnet ja hiukset parempaan kuosiin sekä pikku hiljaa uusia vaatevarastoa. Nämä eivät tule saavutetuiksi ihan yhdessä päivässä, joten pitää tehdä myös lähitavoitteita.

Kunnon kohottamiseksi olen aloittanut tehostutemman kuntoilun. Kuljen joka päivä koulumatkat (6 km) kyllä pyörällä, mutta nyt se ei vain riitä enää. Haluan saada lihakset parempaan kuntoon, joten olen aloittanut niiden treenauksen kotona painojen avulla. Tänään tein jopa ensimmäiset selkälihasliikkeet moneen vuoteen! :) En siis selän kovan kipeytymisen takia ole pystynyt niitä tekemään, mutta nyt aloitin vähän vaatimattomalla liikkeellä, jospa tuo toimisi. Pyrkimyksenä olisi käydä myös joka toinen päivä  km:n lenkki huomioiden rasitustaso. Mitä sitten teen niinä päivinä, kun en lenkkeile? Nooh, minulla on hyvä ystäväni hyppynaru, jolla vedän rauhallisemman treenin ja lepäilen muuten.

Olen ollut jo pitkän aikaa stressaantunut ja tämä on näkynyt myös kynsissäni; ne ovat sikalyhyet. Myönnän kyllä pureskelevani kynsiäni, mutta vain ja ainoastaan silloin, kun stressi on kova. Mutta nyt pitäisi saada kasvatettua vähän kynsiä takaisin, jotta sormet eivät näyttäisi niin töpöiltä. Tällä välin tarkoituksena olisi huoltaa kynsiä useammin. Tänään lakkasin ne vanhan roosan värisiksi ja ne ovat minusta supersöpöt :) Myös varpaankynnet on huolettu pitkästä aikaa!

Hiukset minulla on taas.. no, aika järkyttävät. Aiemmat punaiset hiukset ovat haalistuneet oranssinpunaisen tasolle ja kun en ole värjännyt niitä syyskuun jälkeen, niin voitte vaan kuvitella juurikasvun näkyvyyden. Omat hiukseni ovat kuitenkin aika blondit... Tarkoituksena olisi saada tuo oma väri takaisin koko päähän. Lisäksi tässä himoitsen hiusten leikkaamista lähiaikoina. Mallikin on jo tiedosssa :) Lisäksi tässä pitäis muistaa aina huuhdella hiukset pesun lopuks viileellä vedellä ja tehä tehohoitoja. Nyt pesun jälkeen ne ovat ah, niin pehmeät..

Vaatevarasto taas olisi uusittavissa jo painon pudotuksen vuoksi, mutta ei ole vielä rahaa. Vanhat myyntiin ja pikku hiljaa uusia etsimään. Nyt kun Joensuuhun aukes uus kirpparikin, niin on hyvä syy lähtee etsimään esimerkiksi uusia kesäshortseja! :)

Tänään voikin vain loppuillan lepäillä, tehkää te samoin! Heipparallaa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)