sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Sattuiko? Ei hätää!

Aloitan näin kevyellä aiheella kuin itsensä satuttaminen. Ne, jotka minut tuntevat tietävät jo tässä vaiheessa, että en puhu mistään viiltelystä tai itsensä hakkaamisesta- siis, jos se ei tapahdu vahingossa!

En tiedä montako mustelmaa tai kuhmua minulla on tällä hetkellä enkä ala niitä laskemaankaan näin sunnuntaipäivän ratoksi. Mutta lyhyesti voi todeta, että niitä on aivan liikaa... Olen siis niin sanotusti kaapin ovien, pöytien ja suursuosikkini pyörän uhri! Eilen satuin ottamaan edellämainituista kahden kanssa yhteen: pävällä siivotessa löin oikean jalkani IKEAn pöydän kulmaan, jota muuten niin paljon rakastan ja illalla pää sattui paukahtamaan keittiön avonaisen kaapin oveen. Takuuvarma kuhmu (y)

Odotan kesää innolla, sillä jalkani näyttävät varmasti todella hyviltä väriskaalaltaan kirjavoine mustelmineen. Kesä, kärpäset sekä siniset jalat! :D Minulta usein kysellään miksi, miten ja uudelleen miksi. Vastaus on: en tiedä. Joko A) olen liian kova säheltäjä (pitää muuten aika lailla paikkansa) tai B) universumilla on jotain minua vastaan. Olen päättänyt, että vika on viimeisemmässä.

Kyllä se sattuu, kun ovi tulee keskelle otsaa tai potkaset varpaan ovenkarmiin, mutta hyvä puoli tässä on se, että olen huomannut näiden tarinoiden viihdyttävän ja naurattavan muita. Varsinkin kun näistä tarinoista alkaa muodostua kohta kirjan ainekset. On kuitenkin aina ilo viihdyttää muita ja saada toisille hymy huulille.

Tähän lopuksi ajattelin koota hieman vinkkejä, miten näitä kurjia tapaturmia voisi estää tai ainakin pienentää tulevaa kipua:

  • Älä jätä turhia esineitä lattialle, älä ainakaan avopuolison habailupainoja, kun olet lainannut niitä
  • Älä kiirehdi asioiden tekemistä, sillä silloin jotain tapahtuu satavarmasti
  • Käytä villasukkia! Pehmentävät hieman osumia
  • Laita kaikenmaailman johdot piiloon
  • Älä juokse märillä jaloilla liukkaalla lattialla! (kaatuminen ja pään lyöminen seinään sattuu)
  • Pehmusta kaikki kulmat, reunat yms, ettet saa esimerkiksi paperihaavoja
  • Jos mikään edellämainituista ei toimi osta kypärä ja turvakengät, pue itsesi michelinmieheksi ja liiku hyvin varovasti! :)

Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa ja turvallisempaa huomista! Ps. on ihanaa, kun kesä todella tuntuu tulevan ja lumet sulaa poies :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)