maanantai 3. kesäkuuta 2013

Hommia voi olla myös lomalla :)

On ensimmäinen lomamaanantai, aurinko paistaa hirrrmu lämpimästi ja mie oon kirjotellu reflektiota tässä ajan kuluksi ja pyykännyt 4 koneellista pyykkiä. Nyt nämä hommat on tehty ja vaatteet kuivumassa kuivaushuoneessa. Rakastan tätä ihan vaan lomalla olemista, kun voin tehdä asiat omalla ajallaan. Eilenkin illalla lähdin kymmenen jälkeen 7 km:n lenkille! Mahtava fiilis, kun melkein koko lenkki meni hölkäten tai juosten, tänä aamuna jalat tosin on kiitelleet kovasti jumimalla :)

Ettei tämä niin ihana lomailu sekoittaisi minua kokonaan, koitan pitää kuitenkin arkirytmin mahdollisimman normaalina ja teen asioita, jotten laiskostu kokonaan. Tämän vuoks tein tällaisen:



Tekstipohjana toimii siis valkoinen tussitaulu (Biltema 8, 95€), johon kirjoittelen tehtäviä hommia. Just ennen kuvaamista kerkisin pyyhkiä reflektion pois :3 Se tuntuu ihan älyttömän hyvältä, kun nää hommat ei hoidu itsestään. Lisäks niitä ei unohda! Ja vielä alhaalla lukee muistutus, et on motivaatiota lähtee aina sinne lenkille :)

Nyt pittää ruveta tiskaamaan, jotta saa taas yhden kohdan pyyhittyä poikkeen. Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)