maanantai 24. kesäkuuta 2013

Saunottelua, hyvää ruokaa, ihanat perheet sekä vähän urheilua

Niistä se tämän vuoden juhannus koostui. Kuvia ei tullut otettua, koska puhelin ei ollut koskaan missään mukana, joten ei voi mitään. Vietettiin jussi siis molempien, sekä minun että puolisoni, vanhempien luona. Kummatkin perheet oli täyspäisinä kerrankin koolla, joten oli astetta mukavampaa! Syötiin tosi hyvää ruokaa ja herkkuja kuten mansikkaraparperihyytelötorttua, grillilohta ja juustotäytteisiä herkkusieniä-NAM! 

Aika meni leppoisasti pelaten mm. mölkkyä ja heittämällä tikkaa, josta tulikin mielee että näin tänään Tokmannilla _pinkin_ mölkyn! Kuka, miksi, miksi..? Voi tätä maailman menoa... 

Juhannuksena tuli oltua myös kahden Pablo-vauvan kanssa; yhden ex-nimisen ja toisen nykyiseltä nimeltään. Molemmat aivan ylisuloisia herroja 



 

 Yläpuolella nuorempi ja pienempi Pablo-herra. Virtaa riitti ku pienessä pitäjässä ja piti veljen Repe-koirankin kurissa, vaikka monta kertaa pienempi olikin :) Pienemmässä kuvassa näkyy herran massu, jossa on jo valmiit vatsalihaspatteristot ;)

Alapuolella isompi Pablo, puolisoni siskon poika. Maailman ihanin pikkumies, joka varastaa jokaisen syrämen-takuuvarmasti! :)




Kerron vielä tähän lopuksi, että kannattaa pitää ihan pitkät housut jalassa, jos niitä itikoita on ympärillä. Itsellänihän näitä pistosmuhkuroita on jalat täynnä, sekä jalkapohjat! Kutittaa ja koskee vuorotellen, ei kiva!
Aattelin laittaa yöks viileet, pakastimessa olleet sukat jalkaan, josko helpottas..

Itikkavapaata viikkoa kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)