lauantai 29. kesäkuuta 2013

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin!

Tämä viikko ollaan oltu siis aika lailla kotona kullan kanssa, siis jos ei lasketa sitä, että ollaan oltu melkei joka päivä tekemässä jotain jossain. Maanantaina aloitettiin viikko perinteisellä kirpparikierroksella; kolme kirpparia koluttiiin läpi ja lopulta löydettiin Kontista 2½ €:lla uudet juomalasit-not bad! 

Tiistaina ilmeisesti maanantain kierroksesta inspiroituneena päätimme käydä koko kämpän läpi ja katsoa, mitä tarvitsemme ja mitä emme. Monta jätesäkillistä lähti ihan roskiin ja monta IKEA-kassillista tavaraa odottaa varastossa joko kirpparille pääsyä tai porukoille vientiä. Jos on kiinnostusta, niin saa tulla tonkimaan! :)

Keskiviikkona emme tehneet mitään maata mullistavaa. Mie tosin istuttelin basilikan ja salaatin ihan itse maalattuihin ruukkuihin. Aamulla tosin kävimme salilla ja illalla lenkillä.

Se vasen on siiis salaatti. Sieltä kasvaa jo kaksi vauvalehteä!


Torstaina meidän piti varhaiskasvatustyön parini kanssa täydentää raporttiamme, joten suuntasimme kirjastolle. Tuli huomattua, että näin helteellä aivot eivät tahdo toimia, ne on höyrystyny ulos tuolta pääkopasta. Mutta kyllä, ihme ja kumma saimme sen tehtyä n. tunnissa!Sen jälkeen viestiä murmelille, että tulee kaupungille ja alennusmyynnit koluamaan viikon kuumimman päivän kunniaksi, ai nam. Onneksi oli vesipullo. Saldo: Villen valitsema mekko minulle (sinivalkoinen Vero Modasta) sekä uudet lökärit ja t-paita Villelle (Seppälästä) sekä cashewpähkinöitä Punnitse ja säästä-kaupasta; voi nam, suosittelen! <3
Torstai-iltana kyydin myötä lähdimme myös viettämään iltaa luokkalaisemme luokse ja pelailemaan joukolla, :)

Tänään ja eilen ei sitten ole tapahtunut mitään ihmeitä. Ollaan löhöilty kun on liian kuuma ja pelattu vähän sulista. Ja mie leivoin kinkkujuustokierteitä. 

Vähän tummaks kierteet pääs muuta touhuillessa, mutta maku on se pääasia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)