lauantai 1. kesäkuuta 2013

Lomalauantai

Voi että on ihana olla lomalla! Sain tänään nukuttua jopa yhdeksään asti (uniongelmia on riittänyt viime aikoina) ja heräsin oman kullan vierestä, mm. Makoiltiin vaan kaikessa rauhassa kunnes päätettiin siirtyä aamupalalle. Mikroleipä nassuun ja taas jaksaa!

Päivemmällä ei jaksanu vielä kuumuuden takia lähtee lenkille, niin pelattiin sit enemmän tai vähemmän aktiivisesti sulkapalloa. Jos pikkasenni innostaa, niin kokkeilkaa! On muuten älyttömän hauskaa urheilua, vaikkei aina tunnu siltä. Tän jälkeen käytiin vähän shoppailemassa protskujauheita ja patukoita, noms!

Illaks tehtiin Kebabin ystävän piirakkaa. Ohje tähän piirakkaan löytyy täältä. Oikein hyvää tuli, mutta pohjan ois voinu tehdä kaksinkertaisena, ainakin tuohon meidän peltiversioon! Itse karsin myös mm. kerman ja kebabin määrää sekä maustoin normaalin tomaattimurskan itse; masterchef kun olen! Kyllä tuo maistuu, suosittelen!

Sitten lähettiin vielä tuossa yhdeksän aikaan lenkille, kun ilma oli jo sopivan viileä. Lenkkivaatteet niskaan ja menoks! Olo tuntui yllättävän kevyeltä ja huomasi, että kyllä sitä taas jaksaa paremmin. Samoin huomas tuo parempi puoliskokkii. Muisteltiin sitten viime syksyn lenkkejä aika huvittuinena! Lenkin jälkeen vielä vatsalehastreenit ja pienet venyttelyt. Huomenna on vapaapäivä ja siks pittää sitte kattoo vielä tarkemmin, mitä sitä suuhunsa pistää.

Nyt pitäis vissiin suunnata kohta sänkyä kohti, hyvät unet odottavat:) Heipsan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)