torstai 11. heinäkuuta 2013

Kurreja,habailua ja kipeitä lihaksia

Tänään tuli taas haaveiltua siitä kauan ootetusta kamerasta;edellinen meni rikki n.3 vuotta sitten eikä sen jälkeen ole uutta tullut hommattua. Siispä olen nämä vuodet ottanut ihan surkealaatuisia kuvia, varsinkin vanha iPhoneni kameralaatu on jotain aivan järkyttävää. Siispä joskus pitää suunnata kameraostoksille!

Syy, että kaipailin kameraa, tai edes sitä iPhonen tai Bladen kännykkäkameraa, oli se, kun olin lähdössä tänä aamuna kauppaan pyörällä sen korissa nukkuikin hyvin makoisesti pieni orava! Näytti niin hauskalta, että siitä olisi saanut mahtavan kuvan-samaten varmasti myös miun omasta ilmeestä! Pikkunen kuitenkin pelästyi minua  ja lähti karkuun, kumma juttu :) Suloisia nämä kurret

Eilisen lenkin takia miun jalat on ihan jumissa. Venytelkää ihmiset lenkin jälkeen, ettei teille käy näin! Voin toki kävellä normaalisti, mutta en edes villeimmissä unelmissani ajattelisi lähteväni lenkille, eheii.. Siispä vapaa lepopäivä; 3x 50 hypyn naruhyppelyt nopeasti, 2x 12 punnerrusta, 3x20 vatsalihasliikettä, 3x 20 vinot vatsat + 5 ja 8 kg:n painoilla käsihabailut 2 sarjaa jokaista(en osaa nimetä!) Selkä on kipeenä myös, joten venyttelen vain tännään, en rasita :)

Pakko on myös ihkuttaa, että ekasta tenttikirjasta on vain 15 sivua lukematta, joten huomenna tai tänä iltana sekin on alta pois! Sitten odottaa toinen... Mais c'est la vie<3

Ensi viikolla pääsen ottamaan jopa kuvia, kun menen näillä näkymin porukoille hengaa vähäks aikaa maalle, joten sitä odotellessa! Adios!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)