keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

I believe I can fly

Inhoan tätä tunnetta, kun minulla on liikaa ideoita, joita haluaisin toteuttaa, mutta se ei ole mahdollista. Tänään haluaisin esimerkiksi lähteä lenkille ja tehdö koulutöitä, mutta ei onnistu, sillä sain eilen nilkkani kipeeksi korista pelatessa (muuten tosi kivaa!) ja teoriakirjat ovat jostain kumman syystä varattuja. Siispä keskityn tänään varmaankin tekemään hoitoja hiuksiini, lakkaamaan kynnet yms. 

Suurimmat ideani kuitenkin liittyvät sisustukseen, varsinkin kun olemme saaneet kämpästä ylimääräistä roinaa pois. Eilen pääsimme eroon ensimmäistä, yeah! Haluaisin maalata, ostaa uutta, tuunata, mutta opiskelijabudjetti on ikävä :/ Siispä suuntaan Villen tekemän arkun kanssa porukoille ja maalaan sen siellä. Daddy is the best!


Olemme tehneet muuten pieniä muutoksia kodissamme. Ostimme Prismasta meille kahvipuun suht halvalla, sillä minun mielestäni kasvit piristävät mitä tahansa kotia ja ovat ajattomia, siis kunhan vain muistaa kastella. 
Ville keksi myös painoille paljon fiksumman säilytyspaikan kuin lattian! Niihin kun ei ole kovin kiva potkaista jalkaansa lähes joka päivä...

Unelmoikaa ihmiset, se on aina ilmaista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)