tiistai 16. heinäkuuta 2013

Operaatio Mastermaalaus

Aina kaikista huonekaluista ei vain pidä jo niiden värin takia. Meillä tällaisia kappaleita löytyi kotoa useampikin, mutta auton tilan puutteen vuoksi mukaan maalle lähtivät vain nämä vaalean puunväriset jakkara ja Villen tekemä arkku. Tarkoituksena oli siis maalata ne valkoisiksi ja samalla kämppään sopiviksi!

Suoritin maalausoperaation kahdessa osassa. Ensimmäisessä osassa valtasin isäni työhuoneen, heitin lattialle vanhoja sanomalehtiä sekä hioin hiomapaperilla pinnat niin tasaisiksi kuin halusin, jotta maalaaminen on helpompaa.  Ja eikun sutimaan nro 2 kokoisella sudilla!



Tässä jakkarassa on jo ensimmäinen maalikerros pinnassa. Nostin jakkaran tollaisen muovisankon päälle, jotta pystyin maalaamaan kerralla kaikki muut pinnat paitsi istuinosan, suosittelen! Ei tarvitse kumarrella niin paljon ja maalipintakaan ei jää sanomalehteen kiinni :)


 Sitten odoteltiin kuivumista parisen tuntia, jonka aikana kävin pitkästä aikaa hyvän ystäväni kanssa lenkillä. Lenkkeillessä oli hyvä vaihtaa pitkästä aikaa kuulumiset, viimeksi kun näimme viime kesänä. Hups! Alla kuvat kuivuneista kalusteista.




 

Sitten vielä suti kerran kouraan ja maalaamaan tarpeelliset, näkyvät pinnat toisen kerran! :) Kannattaa laittaa hyvää musiikkia maalaamisen ajaksi, niin homma hoituu vielä sutjakkaammin. Lopuksi vielä pakolliset peukutuskuvat.  
Nyt sekä jakkara että arkku odottavat vielä työhuoneessa, mutta hyvältä näyttää tulos, olenhan kirvesmiehen tytär! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)