tiistai 28. tammikuuta 2014

20/40, ½ !

Tosiaan puolivälissä sitä ollaan jo; itse asiassa tänään tuli 20+1 <3 Kuten kuvasta näkyy masu on alkanut pyöristymään ja voitte arvata, että pikku kaverilla on bileitä aina silloin tällöin potkimisesta päätellen. 


Tähän asti ollaan selvitty todella hyvin ja toivottavasti tästäkin eteenpäin, sillä vielä on viikkoja kesäkuun puoleenväliin. Ehkä enemmän tässä puolivälin pyykissä olen odotellut rakenneultraa, joka itse asiassa on tänä perjantaina! Kovasti on tullut spekuloitua onko sintti tyttö vai poika. Minulla oli todella vahva tunne toisesta vielä vähän aikaa sitten, mutta nyt on alkanut epäröinti.. Jospa pikkukaveri paljastaisi asian tuleville vanhemmilleen :) Vielä kolme yötä...





Ehkä hauskinta viime aikoina on ollut se, että olen saanut heittää jo yhden ison IKEA-kassillisen pieneksi menneitä vaatteita pois kaapista. Onneksi niille on kuitenkin löytynyt pikkusisko sijaiskäyttäjäksi ;)




Me käytiin perjantaina Villen kanssa kiertämässä taas kirppareita. Vaaville löyty pari vaatetta ja sitten löytyi tämä sänky 25 eurolla! Vietiin heti tämä kassalle, sillä oli hintaansa nähden todella hyväkuntonen ja pohjaa pystyi säätämään kahteen eri tasoon (minulle välttämätöntä jo selän takia). Nähtäväksi jää, maalataanko näitä tai tuunataanko jollain muulla tavalla. Onneksi on tarvittaessa kirvesmiesisä auttamassa! :)


Vinkki: vanhan tuunaaminen tulee yleensä halvemmaksi kuin uuden ostaminen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)