torstai 30. tammikuuta 2014

Kaikkein pahinta on odotus..

Huomenna se sitten on; nimittäin rakenneultra. Enää yksi yö ja näämme pienokaisemme. 16 tuntia.. Miksi aika matelee taas niin hitaasti? 

Tiedän, etten tule saamaan ensi yönä juurikaan unta sen takia, että mietin asiaa niin paljon. Tähän mennessä on ehtinyt miettiä sukupuolta, vauvan kuntoa jne jne vaikka kuinka paljon. Kun ei tiedä, olo on levoton!

Sintti on kuitenkin ensimmäinen lapseni, joten en ole edes täysin selvillä siitä, mitä huomenna tapahtuu. Kattellaan masuasukkia tottakai, mutta onko jotain muutakin? Entä jos jotain epäilyttävää tuleekin? Miltä se tuntuisi?

Odotan myös aivan suunnattomasti sitä, että saamme vauvan sukupuolen selville! Kävin viimeksi toissapäivänä kirpparilla ja olisihan se ollut kiva ostaa joko tytön tai pojan vaatteita... Sintin on parasta paljastaa sukupuolensa, kun mami on niin kärsimätön :D Sitä paitsi- kaikki haluavat asian tietää... Huomenna suuntaamme illansuussa nimittäin vielä sopivasti tulevaan mummolaan, missä ainakin tuleva täti ja mummo tuntuvat olevan erityisen kiinnostuneita :)

Tulen paljastamaan asian tuonnempana! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)