lauantai 13. syyskuuta 2014

Rakkautta vain

Meille tuli eilen Villen kanssa viisi vuotta täyteen yhteistä taivalta. Aika on mennyt kuin siivillä; vastahan me tapasimme,menimme kihloihin,muutimme yhteen ja nyt jo saimme lapsen. Mutta eikös se mene kun on kivaa? Yhteiselle tiellemme on tosin sattunut niin helppoja kuin vaikeita aikoja,mutta niistä on aina selvitty.

On aika katsoa taaksepäin. Tasan viisi vuotta (+1päivä) sitten me molemmat olimme aloittaneet lukion kakkosen. Olimme tutustuneet serkkuni kautta. Ensin juttelimme Messignerissä ja sitten näimmekin jo minun luonani,kun pojat tulivat fysiikan uusinnan jälkeen käymään ja syömään. Jos Villeltä kysyttäisiin, ensivaikutelma minusta oli varmaan se,etten osaa kokata :D tein nimittäin pojille sipulista tonnikalakastiketta ja pastaa-ja Ville inhosi sekä tonnikalaa että sipulia koko sydämestään... Hupsansaa!



Jotenkin Ville ilmeisesti pääsi "myrkyttämisyrityksestäni" yli,sillä näimme sinä kesänä pariinkiin otteeseen. Mutta vasta syyskuussa 11.päivä laitoimme Facebookiin (aika läppä juttu muuten,miten fb viralllistaa vasta asiat) päivityksen seurustelun merkiksi. Ja edelleen se siellä komeilee sivubannerissa. Tai no siellä taitaa kyllä lukea,että olemme kihloissakin jo ;)



Ja nyt tässä sitä ollaan,edelleen yhdessä tutustuen toisiimme ja pieneen poikaamme. Ja tää on rakkautta vain! ♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)