maanantai 3. marraskuuta 2014

Pikku kirpulle kirppislöytöjä

Niin vähän aikaa, niin paljon ideoita, mistä kirjoittaa! Miun on pitänyt pitkän aikaa käydä päivittää tänne meidän kirpparilöydöt, mutta kuvien laittaminen on  vaan niiiiin hankalaa. Mutta nyt.!Pahoittelut ensimmäisistä kuvista, jotka ovat hyvin tärähtäneitä :/

Mie en ole löytänyt viime aikoina yhtään vaatteita itselleni kirppiksiltä. Silmäni hakeutuvat jotenkin kummassa kaiken vauvatavaran perään, joten voitte arvata mitä meille aina kotiutuu kirppiksiltä. Enää Villekään ei valita, sillä poika kasvaa niin kovaa vauhtia ja tarvitsee jatkuvasti uusia vaatteita. Hyvä tekosyy jokaviikkoiselle kiertelylle ;) 

Viidakkobody. Olin ihan satavarma ennen pojan syntymää, ettei hänen vaatekaappinsa täyttyisi sinisistä vaatteista; siitä pitäisin kyllä huolen! Kappas kummaa, kun kaikki vaatteet alkavat kuitenkin olla sinisävyisiä. Poikien vaatteet nimittäin ovat tosi värittömiä. Mutta tämä on hirmu värikäs-not :D

Valkoinen kauluspaitabody siistimpään menoon. On se hyvä, että bataattisose maistuu, joten äiti pääsee hinkkaamaan kauluksia puhtaaksi! ;)

Vauhdikkaat astronauttipökät. Paita on alempana!

Ja toinen siistimpi kaulupaitabody. 

Hihaton paita, joka makso peräti _kymmenen_senttiä! 

Neulepaita, kun alkaa olla aika vilposaa

Kirahvipaita

Ja se astronauttipaita. Allun ehdoton lemppari, kun hihoissakin on kuvia, mitä tapitella! :)

Yllä olevat vaatteet löytyivät edellisellä kirppiskierroksella. Hintaa noille kaikille taisi silloin tulla noin 8 euroa. Halpaa, halpaa, halpaa!

Alempana olevat vaatteet taas tarttuivat eilen mukaan yhteishintaan 6,55 €! Ihan hullun halpaa, ettenkö sanoisi :D Ensin käytiin Joensuun Areenalla tekemässä löytöjä ja sitten ajeltiin vielä peruskirppikselle, jossa herran kiukuttelun takia kerittiin olla vain hetki. Sääkään ei houkutellut ollenkaan ulos, sen verran tuli sitä räntää ja tuuli, mutta onneksi tuli lähdettyä. 

3 sinisävyistä bodya. Tollanen pöllöbody meillä oli ruskeansävyisenä, mutta löysinpäs uuden! ;)

2 vauvanlelua yhteishintaan 1,20 €. Puhdistukseen ja Alexille tutkittavaksi!

Villellekin löytyi kaksi paitaa. Herra tosin harmitteli, että haluaisi samanlaisia paitoja kuin Allu; sen verran hienoja pikku ukolle löytyi :)

Pöksyt ja junabody

Ja tärähtänyt kuva. Mutta niiiin, erityisesti oikeanpuoleinen sopii meidän Alexille mainiosti ;)


Allun kaikki haalarit ja yökkärit uhkaavat jäädä armotta liian pieniksi. Tässäpä välihaalari sekä lehmäyöpuku :)


Nää oli jostain syystä miun lempparilöydöt. Molemma ovat omalla tavallaan hauskoja, mutta erityisesti tuo leijonapaita sopii meidän pikku leijonalle :)

Tuttiketju hurjalla 50 sentillä :)

Kuten näkyy, olemme löytäneet tosi hyviä löytöjä. Kyllä kannattaa lähteä välistä ulos neljän seinän sisältä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)