perjantai 12. joulukuuta 2014

Kuuluu,kuuluu,hyvää kuuluu

Tässäpä pientä katsausta meidän viikkoon,sillä ei ole tullut taas kirjoitettua. Kuron siis yhdellä postauksella viikon kiinni ;)


Maanantai
Hyvin tavallinen kotipäivä kahdestaan Nallukan kanssa,lukuunottamatta Konttireissua. Mukaan tarttui hieman joulukamaa (kyllä,meillä laitetaan ainakin vähän joulua),pyykkikori sekä punainen Plaston taaperokärri viidellä (5!) eurolla! Siis ihan huippuhyvä löytö! Kyllä kelpaa Alexin kohta taapertaa kärreinensä. Nyt herra tyytyy vaan jyrsimään kärryä,jos se tielle sattuu :)


Maanantaina tuli taas muistutus myös siitä,millainen se vähän pienemmän vauvan niskakakka olikaan;tällä kertaa se sattui tulemaan vaan astetta isommalle vauvalle. Aluksi luulin vain pieneksi ylälaittomaksi,mutta bodyn varovaisen poisto-operaation seurauksena huomasin,että kaveri oli kirkaimellisesti paskassa. Niskaan asti. Mitenkö näin pääsi tapahtumaan? En totisesti tiedä. Poika oli minulla sylissä kakan tullessa,ilmeisesti se on siis tullut astetta kovemmalla paineella :D


Jokainen lelu on saatava
Tiistai
Kotipäivä. Lenkkeilyä pojan kanssa ikävässä ilmassa. Ei muuta kerrottavaa päivästä. Illalla tosin mnä olin pitkästä aikaa omilla menoillani,kun kävimme luokkalaisteni kanssa syömässä Amarillossa. Oli ihanaa istua vielä yhdessä iltaa syöden aivan älyttömän hyvää ruokaa, kaikkia kun ei välttämättä enää valmistumisen jälkeen näe. Mutta niin, seura oli hyvää, kuten myöd ruoka. Söin Amarillo chicken burgerin, joka oli todellatodella hyvä kanapurilaiseksi :P Jälkkäriksi söin brownien vaniljajäätelöllä ja suklaakastikkeella. Oli muuten aika täys olo,mutta todellakin suosittelen Amarilloa ja kyseisiä ruokia ihan kaikille,oli sen verta nannaa! :)

Ainut kuva Perheentalolta.. :(


Keskiviikko
Meillä oli Alexin kanssa treffit Vuosi elämästäni (klik) blogin kirjoittajan Miran ja hänen ihanan aurinkoisen tyttärensä Aadan kanssa. Treffasimme Perheentalolla,joka osoittautui oikein oivaksi paikaksi vierailla myös näinkin pienen ihmisen kuin Alex kanssa: tekemistä,tutkittavaa ja kivoja leluja oli vaikka kuinka!


Emme ole aiemmin treffailleet mammoja ja vauvoja,joten minua hieman jännitti,miten me pärjätään. Mielestäni meillä oli kuitenkin todella mukavaa;kiitos Mira sinulle siitä! Oli helpottavaa saada tällainen breikki arkeen ja voida jakaa ajatuksiaan :) Äitinä oli myös ihana seurata Alexin touhuilua Aadan ja toisenkin vauvan kanssa :) Alexhan oikein kunnostautui ja esitteli äidilleenkin ensimmäiset konttausaskeleensa. Ei  kai sitä huomaa,että täällä kirjoittaa yksi lapsestaan hyvin ylpeä mama? ;) ♡ Vaikka uupu tulikin herralle vähän kesken kaiken, huomasin selvästi,että poika nautti pienestä seurasta. Eikä ihmekään,kun äidin naamaa näkee kaiket päivät! :D Siispä seuraa kaivataab edelleen!




Torstai
Eilen meillä oli kylässä känkkäränkkä ja poika temppuskin koko päivän aamusta iltaan. En tiedä oliko syynä vuotava silmä vai hammas,mutta kyllä muuten kiukutti ja äidin hermot olivat lujilla... Illasta meidän piti vielä käydä Lidlissä ja imuroida. Väsyttävää? Toki. Epäonneksemme Alexin temppuilu jatkui kuitenkin vielä läpi yön. Nukkuminen oli katkonaista,sillä herra halusi vain kieriä sängyssään. Ja sitten kiukutti. Ja itketti. Ja muös vanhempia kiukutti,kun väsytti niiiiiin paljon.. Oisko kellään vinkkejä,miten saada pikku ukko rauhottumaan unille?



Perjantai
Minun päiväni alkoi vaille kuusi,kun Alex päätti herätä niin hyvin nukutun (not!) Yön jälkeen. Isi sai vielä nukkua tunnin synttäreidensä kunniaksi. Sen aikaa me hoidimme Alexin kanssa aamutoimet ja lopulta menimme herättämään Villen paketin ja laulun kera. Alexin oli tarkoitus soittaa helistimellä,mutta hänpä halusikin mutustaa isin pakettia! :D Myös paketin sisältö kiinnosti suuresti ja boxeripakkaus joutui suuhun tuon tuosta. Höpsö bebetin ♡

Nyt Alex on unilla,mie koomaan. Isin on tarkoitus tuoda synttäriateria tullessaan. Ehkä leivomme vielä kakunkin tänään,tarpeet siihen ainakin on :) Ehkä minäkin saan otettua pienet tirsat jossain välissä.

Mukavaa viikonloppua kaikille!! :)

Meillä harjoitellaan lusikan käyttöä :)








2 kommenttia:

  1. Kiitos myös teille mukavasta seurasta! Oli kyllä meilläkin tosi piristävä päivä, ja tapaaminen antoi mukavasti vaihtelua tälle tavalliselle arjelle :) Otetaan ihmeessä joku kerta uusiksi, niin pääsee nuo naperotkin telmimään :)

    VastaaPoista
  2. Tuli kyllä huomattua, että vaikka se lähteminen on joskus vähän hankalaa, on se sen arvoista :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)