perjantai 16. elokuuta 2013

Ja pahimpia on päivät,joiden loppumista ei näy..

Ah, että minä niiiin rrrakastan koulunkäyntiä taas vaihteeks-not! Meillä on aivan liikaa kaikkia tylsiä kursseja, että miehän meinaan nukahtaa jo ensimmäisten viiden minuutin kohdilla! Tänäänkin aamu alkoi ryhmäasiakasharjoitteluorientaatiolla ja jatkoi sitten toisella kampuksella Tutkimuksellisella kehittämistyökkä ja arviointitutkimuksella. Sytyttääkö nimi? Ei todellakaan käytännössäkään. Koulupäivästä lutviutui kuitenkin, vaikka ruokakin oli vähän, no sellasta.. Eikä ollu tällä kampuksella sitten edes rapeita kalapaloja! :(

Käytiin Villen kanssa taas järjestämässä kirpparipöytää ja tarkastettiin välituotto;siellä nätisti 60 € säteili. Ja nythän ollaan siis puolivälissä myyntiaikaa! Pöytämaksu maksettiin jo aiemmin tienatusta, joten yhteensä se tekis 87 euroa, jihuu :)

Käytiin sit myös siinä vieressä olevalla kirpparilla pyöriin ja saalis oli suoraan sanottuna varsin mainio: Ville löyti itselleen muutamia paitoja (miesten vaatteita ei juuri kirppareilla näy), mie itselleni neonkeltaisen tuubitopin, kastikekauhan sekä ihanan violetin maton! Todennäköisesti se päätyy makuuhuoneeseen, koska siellä meillä on ollut pyöreä oranssi matto, jossa on hirmusesti tahroja ja on siis aika epäsiisti. Ja nyt matto mätsää myös verhojen väriin ;) Ei paha, ei paha. 

Nyt pitää suunnata ruoanlaittoon, kun tarjousjauhelihat on sulatettu pakkasesta. Tarkoituksena tehdä siis punaista kastiketta pestolla ja täysjyväpastaa, nom! 


Mukavaa viikonloppua kaikille teille murmeleille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)