keskiviikko 28. elokuuta 2013

Pitkästä aikaa!

On tapahtunut niin paljon ja niiin lyhyessä ajassa, etten tiedä, mistä aloittaa. No ainakin olen taas leiponut (kinnkujuusto- ja tonnikalamozzarellasarvia) ja pitänyt huisia kavereiden kanssa! Meillä siis alkoi perjantaina ns. "loma" tai itseopiskeluviikko, jos tarkkoja ollaan. Ammattikorkeakoulussahan kun ei ole ikinä lomaa.. Hirmusesti ois kouluhommia tehtävänä, mutta innostusta niiden aloittamiseen saati jatkamiseen ei ole nimeksikään. Kuitenkin kirjat on hommattu ainakin pikaisinta tehtävää varten, joten olen aika tyytyväinen itseeni! 

Lisäksi viime aikoina on tullut tehtyä kaikkea kivaa kavereiden kanssa kuten sanoin. Viime viikolla ja nyt maanantaina meillä oli urheiluiltamat; pelattiin aluksi korista ja sen jälkeen jalista. Aivan mahtavan hauskaa ajanviettoa ja hyvin tutustuu ihmisiin. Sekä tietysti saa urheilla vähän enemmän kerralla, kun tässä on pitänyt taukoa pittää. Niin ja kuten voitte arvatakin, myös jumeja löytyy urheilutauon jälkeen kun vetäsee oikein kunnolla! Onneksi on Smapsa hieronu miun kippeitä jalkoja tännään ja saanu miut melkein itkemään...

Ja urheilla ei voi myöskään ilman hyvää ruokaa, joten olemme suunnanneet kentältä aina meille. Ensimmäisellä pelikerralla teimme pizzoja, viime kerralla tortilloja, noms! Tortillat toimi paremmin, koska kaikki saivat nopeammin ruokaa ja pysyivät tyytyväisinä ;) Oli oikein onnistunutta, uusiksi vain!

Ja ja perjantaina juhlimme synttäreitäni hieman myöhässä kaveriporukalla, mutta kuten sanotaan:parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja aivan mahtava ilta oli. Hirmusesti hyviä herkkuja, pelejä (Game of life & Trivial pursuit), laulamista, jutustelua yms. Kiitos kaikille mukana olleille ja kiitos Niinalle aivan ihanimmasta avaimenperästä ikinä! (Yritin löytää kuvaa tästä ihanuudesta netistä, mutta epäonnistuin eikä puhelimen kamera halua ottaa selvää kuvaa näin myöhään illalla :( ) 

Nyt pitää orientoitua nukkumispuuhiin, kellohan on jo niiiiin paljon, öitää! Tulen pian kirjoittamaan taas jopa yhdestä, fiksusta aiheesta.

~Vivian

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)