maanantai 16. kesäkuuta 2014

It's the magical day!

Tänään se viimein koitti, nimittäin laskettu aika! Mahamöyriäisemme on siis täysikasvuinen ja olisi jopa suotavaa, että hän ulkoistautuisi pikku hiljaa. Äiti suosittelisi heti-hetkeä. Joka ikinen supistus aiheuttaa vielä "jee"-reaktion, koska nämä ei ole vieläkään niitä oikeita ja kivuliaita. Mutta jokainen supistus johtaa niiden luo..

Ja tässä tämän aamun masuli. Ja arvet, jotka ilmaantuivat viime viikolla. Tähän mennessä niitä ei ollut kuin pari hassua ja vaaleaa, mutta nyt on tummia ja uusia :D Luonnon logiikka? Sellaista ei taida olla.


Toinen puoli on melkein "säästynyt"

Taisteluarvet

Toisekseen, kuten kuvista voi ehkä jo huomata, minulla on uusi kamera! 4 vuoden tauon jälkeen on kiva saada otettua jopa ihan hyviä kuvia, vaikka tollanen perus pieni digikamera onkin, jei!

Tehtiin eilen aamupalaksi pannaria ja sitä jäi vielä tälle aamulle. Mansikka- ja raparperihillon kanssa tuo oli aika taivaallista. Taidan mennä syömään vielä nektariinin, ettei olo tunnu niin epäterveelliseltä...



Sitten vähän siitä, mitä uutta meillä on! Käytiin lauantaina kaupungilla ostamassa minulle imetysliivit, mutta löysimme samalla kaikkea muutakin kätevää ja tarpeellista:



Ainu pupu-unirätti löytyi tosin eilen kirpparilta. Pari euroa ja isän tuleva lempilelu ;)



Sintin lelukirjalaatikko


Vau'kirjan Pikku Tipu eurolla


Vaipparoskis makkariin Clas ohlsonilta noin viidellä eurolla


Kori pojun hoitotavaroille, pari euroa Clasulta


Tämä jää odottamaan vielä käyttöään hetkeksi, mutta maksoi vain euron, joten otinpahan mukkaani. 


Meillä (lue:minulla) on ollut ongelmia nukkumisen kanssa viime aikoina, sillä aamuaurinko paistaa suoraan makkariin ja tekee siitä tosi tosi valoisan. Ville löysi euron kirppikseltä tällaisen verhon (?), joka oikeiden verhojen kanssa oikeesti pimentää huonetta aika lailla. Laitettiin taulukoukuilla ylös kiinni ja kehiteltiin naruista nostosysteemi-toimii!

Unensaantini on taas hieman turvatumpaa :)



Taas supistaa. Jokohan sitä tänään oikeasti päästäisiin lähtemään?




2 kommenttia:

  1. Jännityksellä odotan että pääsen lukemaan synnytyskertomusta :3 Onnea synnytykseen, hyvin se menee! :-)

    T. suht. tuore lukijasi:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos hirmuisesti! :) Toivottavasti pääsen tosiaan kirjoittelee synnytyskertomusta pikaisesti. Pidetään peukkuja!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)