tiistai 10. kesäkuuta 2014

Viikonloppu kalakukkokaupungissa

Ajeltiin perjantaina Villen kaa kotikoinnuille viettämään viikonloppua ja yhden herra Töppösen ristiäisiä. 

Lauantai hengailtiin meidän porukoilla. Oli tosi kuuma keli ja aurinko paisto, mutta olihan sitä pakko välistä käydä ulkonakkii. Laitettiin äidin kaa uuteen paviljonkiin verhot kiinni ja kahviteltiin sitten sen alla, auringolta suojassa. Pääspä muutki rauhoittumaan hetkeks; mie kitkin kuistin edustaa, kun muut ampuvat käsiasseella tarkkuutta.  Jostain kumman syystä minua räiskiminen ei jaksanu innostaa..

Itse asiassa porukoilla toisiks parasta (parasta on seura, tottakai!) on ruoat! Tälläkin kertaa syötiin kahta erilaista lohta, grilliruokaa ja kahvilla aivan taivaallista mansikkaraparperikakkua <3 Näin ollen voitte kuvitella, että viikonlopun jälkeen olo tuntuu aina aika täyteen ahdetulta. Totally worth it!

Siirryttiin la-iltana sitten jo anoppilaan ja Ville pääs saunomaan ja uimaan (hullu!). Ilta venähti aivan liian pitkäksi, mutta onneksi herra Töppösen (kuvassa alla) ristiäiset alkoivat vasta 4 aikoihin.

Hieman jäätynyt katse :)

Jännäiltiin sitä, päästäänkö ollenkaan paikalle oman mahakaverin takia, mutta hyvinhän tuo malttoi mahassa pysyä (ja on siellä edelleen, huoh). Miusta nimittäin tuli tämän pienen herran kummitäti!! <3

Juhlat meni olotilaan nähden hyvin ja pieni herrakin oli rauhallinen. Itsellä oli vaan itse toimituksen aikana suht tukalat olot, kun oli hervottoman kuuma ja supisti aika kipeesti kolme kertaa. Selvittiin kuitenkin hengissä. Palkkioksi sain voileipäkakkua (sitä odotin ehkä eniten, kjehheh:)



 
Voitte vaan kuvitella, että oli aika voipunut olo juhlien jäljiltä. Niin oli myös pienellä Väinö Aukustilla, joten eno pääsi syöttämään toista. Itse vain olla möhjötin, koska ei vaan yksinkertaisesti jaksanut enää mittään.  Koska minusta ei vaan saa fiksuja kuvia, nii siinäpä sitten vähemmän fiksu (juhlalook oli mustakultainen):


Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä lopetella.

ps. sintti on joko kasvanut tai ei oo kunnolla alhaalla, koska kohdunpohjan korkeus oli kasvanu. Toivotaan ensimmäistä vaihtoehtoa...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)