sunnuntai 23. elokuuta 2015

Hualariheekit

Tai siis haalariheikit näin selvällä suomenkielellä ilmaistuna. Savon möngerrys vaan tahtoi jäädä päälle taas siellä vieraillessamme, murrekameleontti kun olen. Oesko kivvoo, jos viäntäsinnii tän tekstin omalla murresekotuksellani? Ol tae ei, tässäpä tulloo!

Mie oon jo monta vuotta huaveillu tällattisista hualereista, mutta enhän mie niihin oo törmännä, tai sitten ne on ollu niin hemmetinmoesen kalliita, ettei niitä oo kehannu jäädä ees enempi kattelee. Kävi kuitenkin niinnii hassusti, että kun viimeks kävin kaapunnilla yksin viettelemässä ommoo aikoo, nii törmäsin Seppälän alerekissä näehin ihanuuksiin. Pistin silimät puoliks sirrilleen, ettei hinta sais heti pyörtymmään, mutta eeepä tuo ollu ku sen kolomisenkymppiä. Niimpä hualereita uskalti jopa sovittoo. Isothan ne vähän on, mutta eepähän purista tai ahista, vaan ovat tuollaaset lökärimalliset! Tykkeen ihan sikana! Vähän pidempi paeta vaan alle ja mänöks! 

Teinipeeliotos anoppilasta, hih! :D


Ja tokhan myös tuolta pienemmältä menijältä löötyy samanmoiset hualarit, pikkase vaan ehjemmännäköset, kun ee oo tuollassii revittyjä kohtia. Mutta voi vitsi, ne on silti söpöt ja ihanat jajajaa haaskannäköset! Ehkä meijän pitäs laettaa nää yhtaekoo päälle ja lähettävä vaekka isommille kylille jätskille näiden viimosten kesäpäevien kunniaks! Mistähä löytys isimiehelle omasa? ;)

1-v kuva by Anni Rask

Löötyykö teiltä hualareita?
 
Ps. Kiitos ja anteeksi murresönkötyksestäni :D

2 kommenttia:

  1. multaki löytyy Seppälän haalarit jotka on niin lempparit! oli kiva lukee tälläsellä murteella kirjotettu postaus, ite kun puhun etelä-pohojanmaan murretta ;D
    ps. aivan ihana toi vika kuva! oot saanut uuden lukijan, sulla on kiva blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihana kuulla! Oon miettiny tätä murreasiaa jo pitkään ja ehkä vielä jatkossakin uskallan julkaista jotain tällä murresekotuksella höystettynä :)

      Ja tervetuloa mukaan <3

      Poista

Kiitos kommentistasi :)