sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Mammat rulaa!

Tänään on aika muistaa kaikkia äitejä, sillä onhan ÄITI maailman paras titteli. Äidit rakastavat, huolehtivat, puhaltavat pipin sattuessa, kasvattavat, antavat elämänohjeita ja toimivat muutenkin aika yliluonnollisen monimuotoisesti.

Minä olen ollut äitinä kohta noin 11 kuukautta, jotka ovat olleet elämäni parhaita. Olen saanut tutustua aivan vallattoman suloiseen pieneen poikaani, joka valloittaa minut joka päivä uudelleen ja uudelleen. Olen saanut kasvaa tuon pienen ihmeen myötä ihmisenä ja oppia, mitä aito äidinrakkaus on. Se on niitä pieniä suuria tekoja, joita ei tehdä pakosta, vaan siitä aidosta rakkaudesta toista ihmistä kohtaan. Se ei kuitenkaan ole lähelläkään sitä, mitä ihminen tuntee puolisoaan kohtaan. Se on jotain todella paljon voimakkaampaa, jotain mitä on vaikeaa selittää.

Äitiys ottaa paljon; se laittaa omat tarpeeni taka-alalle, sillä tahdon tarjota vain parasta pojalleni. Tämä kauppa on kuitenkin kannattava, sillä äitiys antaa niiiiiin valtavasti enemmän takaisin. Ne kaikki pienet hymyt, ensiaskeleet, uudet oivallukset ja rakkaudenosoitukset sulattavat sydämen ja tallentuvat sitten sinne ikiajoiksi. En kaipaa aikaa ennen poikaa, sillä näin tän elämän kuuluukin just nyt olla. Olen äiti ja pirun ylpeä siitä!

Meidän äitienpäivämme sujuu lähinnä syömisen merkeissä:olemme juuri matkaamassa Rustiikkiin äitienpäivälounaalle ja kun palaamme mummolaan, laitamme mummon yllätykseksi hieman herkkuja pöytään. Nyt lahjat on avattu,pienet onnen itkut itkeskelty ja fiilis on mitä mahtavin! On se vaan hienoa olla äiti ♡

Rakastakaa äitejänne ja muistakaa kertoa siitä myös heille! ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)