sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Laiskurin kootut selitykset

Täällä jälleen, pienen tauon jälkeen. Mutta minulla on taas yksi tai jopa muutamakin syy poissaolooni. Valitse seuraavista itseäsi eniten miellyttävä:

  • Alexin kummisetä, minun serkkuni ja isimiehen bff (yksi ja sama henkilö) tuli vierailulle keskiviikkona ja viihdytti meitä perjantaihin saakka. Kiitos vain käynnistä, jos satut lukemaan tätä, oli kiva nähdä pitkästä aikaa! <3
  • Eilen purimme olohuoneestamme kirjahyllyn ja työpöydän, kannoimme ne makuuhuoneeseen ja vaihdoimme olkkarin järjestystä. Tuli uupu.
  • Tänään aamusta leivoin chilitonnikalapiirakkaa ihanan ystäväni Niinan vauvajuhlille, johon myös väkersin vaippakakun (josta unohdin ottaa kuvat, ylläri). Vauvajuhlilla söimme paljon hyvää ruokaa, silittelimme masua, arvailimme mm. kirppusen mittoja ja nauroimme. On se vaan niin, että ystävät ovat maailman tärkein voimavara <3 ps. miulle tuli pieni ikävä omaa vauvamasuani.. Onko siitä jo vuosi, kun omat vauvajuhlani olivat? Hurjaa!
  • Yleinen jaksamattomuus ja muut "kiireet"
Ja, jos ei nuista ylhäällä olevista mikään miellyttänyt silmää, niin yksi syy kirjoittamistaukooni on myös eräs pieni herra, jolle olen nyt yrittänyt antaa mahdollisimman paljon aikaa. Eräs touhotonttu, jonka 11 kk-postaus on tulossa kovaa kyytiä! ;) 










Meidän kesäminimies toivottaa sunnuntainjatkoja!
Palataan taas huomenna asiaan! ^_^





4 kommenttia:

  1. Tuleva mamma kiittää vielä ihanista juhlista! <3 isikin tykkäs, kun hälle oli säästetty niin iso pala Viivin herkkutonnikalapiirasta :)

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä ihanaa! :) Ehkä miun pitää tuua teille sit kokonainen piiras, kunhan kirppunen ulkoistautuu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo ne ois kyllä parhaat rotinat ikinä :p

      Poista
  3. Oli kyllä ihanaa! :) Ehkä miun pitää tuua teille sit kokonainen piiras, kunhan kirppunen ulkoistautuu ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)